fbpx

Geldropseweg 19 Eindhoven

Specificaties

Huur: € 3.000,00 per maand ex BTW


  • Oppervlakte: 233 m2
  • Type(s): Winkel

Terug naar het overzicht

Brochure downloaden

  • Vul het formulier in om de brochure te downloaden.
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Stel een vraag

  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Bezichtiging aanvragen

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Tip een vriend(in)

  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Omschrijving

Het te huur aangeboden object betreft een fraaie en op een herkenbare locatie gelegen winkelruimte aan de Geldropseweg 19 te Eindhoven.

De Geldropseweg is van oudsher een van de hoofdwegen van en naar het centrum van Eindhoven. In deze straat zijn zowel lokale ondernemers als de landelijk retailers vertegenwoordigd. De hier te huur aangeboden ruimte is gelegen aan de centrum-zijde. De herinrichting van de Geldropseweg is inmiddels zo goed als afgerond. Er is een prachtige winkelboulevard ontstaan waar fietsers en voetgangers veel ruimte hebben gekregen.

De winkelruimte aan de Geldropseweg Eindhoven heeft een oppervlakte van ca. 230 m² met een frontbreedte van ca. 19 m¹. Door de hoekligging is sprake van een hoge attentiewaarde.

Naast retail is de ruimte is tevens geschikt voor een combi balie-/kantoorinvulling. Een horeca invulling geniet niet de voorkeur.

VOORZIENINGEN:
De winkelruimte aan de Geldropseweg Eindhoven bestaat uit een casco winkelunit. Het object zal worden opgeleverd, inclusief de navolgende voorzieningen:

– huidige wand-, vloer- en plafondafwerking,
– meterkast met aansluitingen water/elektra,
– Toilet en pantry.

SERVICEKOSTEN EN SERVICES:
Het object beschikt over een eigen aansluiting gas, water en elektra. De kosten hiervan zijn rechtstreeks door huurder te voldoen.
De winkelruimte beschikt over energielabel ……

BEREIKBAARHEID / BEVOORRADING:
De winkelruimte is uitstekend bereikbaar met zowel openbaar vervoer als met de auto en/of fiets. Op korte afstand is een bushalte gelegen. De binnenring van Eindhoven ligt op slechts enkele autominuten.

Bevoorrading geschied via de voorzijde.

PARKEREN:
Direct voor de deur zijn voldoende openbare (betaalde) parkeervoorzieningen.

HUURTERMIJN, VERLENGING EN OPZEGGING:
Een huurtermijn bedraagt bij voorkeur 5 jaar, waarbij sprake is van een verlenging van telkens 5 jaar. Een opzegging is 12 maanden voorafgaand.

HUURPRIJSAANPASSING:
De huurprijs zal jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) worden aangepast.

BTW:
Uitgangspunt van huur en verhuur vormt een zogenaamde met BTW belaste levering. Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd. De huurverplichting moet worden voldaan per vooruitbetaling per maand.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie ter grootte van minimaal drie maanden huurverplichting.

MODEL HUUROVEREENKOMST:
Uitgangspunt is een standaard ROZ- huurovereenkomst ( Raad voor Onroerende Zaken). Daarbij kunnen een aantal specifieke object gebonden aanvullingen van toepassing zijn.

AANVAARDING:
In overleg. Op korte termijn mogelijk.

Kijk ook eens op: https://www.fundainbusiness.nl/winkel/eindhoven/object-88234976-geldropseweg-19/

Locatie:

Gratis nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om een gratis nieuwsbrief te ontvangen.