fbpx

Hoogkoorpassage 31 Boxmeer

Specificaties

Huurprijs: € 17.500,- per jaar ex BTW


  • Oppervlakte: 96,5 m2
  • Type(s): Horeca, Kantoor, Winkel

Terug naar het overzicht

Brochure downloaden

  • Vul het formulier in om de brochure te downloaden.
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Stel een vraag

  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Bezichtiging aanvragen

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Tip een vriend(in)

  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Omschrijving

Het te huur aangeboden object betreft een kantoor/winkelruimte gelegen aan de Hoogkoorpassage 31 midden in het centrum van Boxmeer.  Door het verhuizen van de Rabobank komt het object voor derden beschikbaar.

De kantoor/winkelruimte maakt deel uit van de recent volledig herontwikkelde Rabobank. Door deze herontwikkeling is er sprake van een nieuwe passage met winkels (Hoogkoorpassage) die een verbinding vormt tussen enerzijds Hema-Hoogkoorpassage – parkeren en anderzijds de hoofdwinkelstraat van Boxmeer – de Steenstraat.  

De kantoor/winkelruimte heeft een totale oppervlakte van ca. 96 m² BVO op de begane grond. Ondanks de relatief beperkte grootte heeft het object een markante en grootse uitstraling.

Het bestemmingsplan is Centrum-1. Derhalve zijn de invulmogelijkheden ruim te noemen. Voor de precieze inhoud van het bestemmingsplan verwijzen wij u graag naar de gemeente.

VOORZIENINGEN:
Uitgangspunt vormt een casco huur van het object.  De oplevering zal zijn met pantry, toiletgroep en huidige pui. Een aanpassing van het opleveringsniveau naar wens van de huurder is bespreekbaar.

SERVICEKOSTEN EN SERVICES:
Het object beschikt verder over een eigen bemetering ten behoeve van water en elektra. De kosten hiervan zijn rechtstreeks door huurder te voldoen.

BEREIKBAARHEID / BEVOORRADING:
Het object is gelegen pal in het centrum van Boxmeer in het voetgangersgebied. Bevoorrading geschied aan de voorzijde (Hoogkoorpassage), tijdens expeditie-uren (tot 11.00 uur)

Boxmeer beschikt verder over uitstekende openbaar vervoervoorzieningen. Op korte afstand is een bushalte gelegen. Het centraal station ligt op loopafstand.

PARKEREN:
Het centrum van Boxmeer beschikt over uitstekende openbare (onbetaalde) parkeervoorzieningen.

HUURPRIJS:
De huurprijs bedraagt € 17.500,- per jaar te vermeerderen met BTW.

BTW:
Uitgangspunt van huur en verhuur vormt een zogenaamde met BTW belaste levering. Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd. De huurverplichting moet worden voldaan per vooruitbetaling per maand.

HUURPRIJSAANPASSING:
De huurprijs zal jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) worden aangepast.

HUURTERMIJN, VERLENGING EN OPZEGGING:
Een huurtermijn bedraagt bij voorkeur 5 jaar, waarbij sprake is van een verlenging  van telkens 5 jaar. Een opzegging is 12 maanden voorafgaand.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een
bankgarantie ter grootte van minimaal drie maanden huurverplichting.

MODEL HUUROVEREENKOMST:
Uitgangspunt is een standaard ROZ- huurovereenkomst ( Raad voor Onroerende  Zaken). Daarbij kunnen een aantal specifieke object gebonden aanvullingen van  toepassing zijn.

AANVAARDING:
In overleg.

Locatie:

Chat openen