Nieuwveld 23,25,27 Helmond

Specificaties

Huurprijs / Vraagprijs: € 24.495,- resp. € 17.940,- p/j ex BTW / € 249.500,- k.k. resp. € 179.500,- k.k.


  • Oppervlakte: 213 & 156 m2
  • Type(s): Winkel

Terug naar het overzicht

Brochure downloaden

  • Vul het formulier in om de brochure te downloaden.
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Stel een vraag

  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Bezichtiging aanvragen

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Tip een vriend(in)

  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Omschrijving

De voor verhuur en verkoop beschikbare winkelruimten zijn gelegen aan het Nieuwveld 23 – 25 & 27 in Winkelcentrum de Bus te Helmond.

Nieuwveld 23 – 25 heeft een oppervlakte van ca. 213 m²  en Nieuwveld 27 is groot ca. 156 m². Beide objecten beschikken over een royaal front, ca. 14 m¹ resp. ca. 19 m¹.

Voorheen waren hier een apotheek en een huisartsenpost gevestigd. Hierdoor is er thans sprake van een specifieke indeling en afwerking. De winkelruimten zullen echter op verzoek worden ontdaan van hun inrichting en indeling waardoor sprake zal zijn van een multifunctionele ruimte.

Al ruim 40 jaar is Winkelcentrum De Bus het kloppend hart van Helmond-Noord en een begrip in heel Helmond. Door de jaren heen zijn er verschillende uitbreidingen en renovaties geweest, voor het laatst in 2014, waardoor het nu een gezellig en eigentijds overdekt winkelcentrum is met een compleet aanbod voor de dagelijkse boodschappen.

Naast diverse landelijke retailers zoals Plus, Aldi, Kruitvat en Primera is ook de lokale winkelier hier vertegenwoordigd.

VOORZIENINGEN:
De winkelruimten zullen worden opgeleverd, inclusief de navolgende voorzieningen:

– toilet,
– pantry/keuken.

SERVICEKOSTEN EN SERVICES:
Ten behoeve van de gezamenlijke voorzieningen/uitingen van het winkelcentrum is een nader vast te stellen voorschot bedrag van toepassing.

De objecten beschikken over eigen verbruiksmeters voor gas, water en elektra.

BEREIKBAARHEID / BEVOORRADING:
De winkelruimten zijn prima bereikbaar met zowel eigen vervoer als openbaar vervoer. Ten behoeve van laden en lossen bevindt zich aan de achterzijde een expeditiestraat.

PARKEREN:
Rondom het winkelcentrum is sprake van ruim voldoende onbetaalde parkeergelegenheid. Aan beide ingangen van het winkelcentrum bevinden zich voldoende parkeerplaatsen.

HUURPRIJS:
De huurprijs bedraagt voor Nieuwveld 23-25 € 24.495,- per jaar te vermeerderen met BTW en voor Nieuwveld 27 bedraagt de huurprijs € 17.940,- per jaar te vermeerderen met BTW.

BTW:
Uitgangspunt van huur en verhuur vormt een zogenaamde met BTW belaste levering. Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd. De huurverplichting moet worden voldaan per vooruitbetaling per maand.

HUURTERMIJN, VERLENGING EN OPZEGGING:
Een huurtermijn bedraagt bij voorkeur 5 jaar, waarbij sprake is van een verlenging  van telkens 5 jaar. Een opzegging is 12 maanden voorafgaand.

HUURPRIJSAANPASSING:
De huurprijs zal jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) worden aangepast.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een
bankgarantie ter grootte van minimaal drie maanden huurverplichting.

MODEL HUUROVEREENKOMST:
Uitgangspunt is een standaard ROZ- huurovereenkomst ( Raad voor Onroerende  Zaken). Daarbij kunnen een aantal specifieke object gebonden aanvullingen van  toepassing zijn.

De objecten zijn eveneens zowel gezamenlijk als afzonderlijk te koop. De vraagprijs voor Nieuwveld 23-25 bedraagt € 249.500,- k.k. en voor Nieuwveld 27 is de vraagprijs € 179.500,- k.k.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Helmond
Sectie: B
Nummers: 4025, 4027, 4886 en 5849

AANVAARDING:
In overleg.

Locatie: