De huurprijs van jouw pand

De huurprijs van een bedrijfspand, kantoorruimte of winkelpand is voor huurders of verhuurders een belangrijke indicator om te weten of de actuele huurprijs zich verhoudt tot de markthuur. Voor beide partijen is het van groot belang om op de hoogte te zijn van de actuele stand van zaken.

Vragen over de huurprijs van jouw pand

Veel verhuurders en huurders zijn slechts ten dele geïnformeerd over de (on-)mogelijkheden om tot een huurprijsaanpassing te komen. Bij de verhuur van winkelruimte heeft zowel de verhuurder als de huurder de mogelijkheid om tijdens de tweede huurperiode tot een aanpassing van de huurprijs te komen. En hoe zit het bijvoorbeeld met mijn opzegtermijn? Is mijn huidige huurprijs niet te hoog als ik het vergelijk met een soortgelijk bedrijfspand? Wat is de juiste strategie als ik verhuis? Hoe zit het precies met de jaarlijkse huurverhoging? Op al deze vragen heeft Kolsteren Bedrijfshuisvesting een concreet en duidelijk antwoord.

Huurprijs bedrijfspand bepalen

De verhuurder en huurder komen een huurprijs overeen met elkaar. Maar wat is nou een marktconforme huurprijs van het bedrijfspand? Bij de bepaling van de huurprijs houdt de verhuurder rekening met huurprijzen van vergelijkbare panden, de ligging, de oppervlakte, de bouwkundige staat van het bedrijfspand en omgevingsfactoren als parkeergelegenheid. Daarnaast zijn (regionale) marktontwikkelingen van invloed op de huurprijs. De huurprijzen van winkelpanden zijn het afgelopen jaar op een aantal locaties gedaald, op andere locaties gestegen.

Kolsteren Bedrijfshuisvesting helpt

Voor de bepaling van de huurprijs kun je altijd Kolsteren Bedrijfshuisvesting om advies vragen. Wij wisselen graag eens met jou van gedachten om te bekijken of we jou hierin kunnen helpen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0495-588111. Of kom eens langs op ons kantoor in Maarheeze!

Heb je nog vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht!

0495 - 588 111
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Ervaar de meerwaarde

Kolsteren Bedrijfshuisvesting biedt een compleet pakket van diensten aan met het accent op commercieel vastgoed. Wij staan voor betrouwbaarheid, deskundig advies, kwaliteit en oprechte betrokkenheid.

Specialistische focus
Klein team,
grote betrokkenheid
Concurrerend
Creatief
Full service
Slagvaardig