fbpx

Huren Bedrijfspand

Huren van een bedrijfspand ? Jouw wensen, samen vertaald in een concrete ruimtebehoefte. Niet alleen het aantal vierkante meters en de juiste prijs, maar ook uitstraling, locatie, toekomstige waarde-ontwikkelingen, fiscaliteit en juridische aspecten. Daar gaat het bij Kolsteren Bedrijfshuisvesting om!

Bewezen kwaliteit

Kolsteren Bedrijfshuisvesting heeft in het verleden meerdere, zowel grotere als kleine, ondernemers met succes begeleid in hun huisvestingsvraag. Net als de ondernemer zelf is geen enkele huur van een bedrijfsruimte daarbij hetzelfde. Voor ons is elke aanvraag dan ook maatwerk. In het traject van het huren van een bedrijfspand gaan wij voor totale ontzorging, een gedegen advies, de juiste prijs en een perfecte juridische afwikkeling. Kolsteren bedrijfshuisvesting is jouw partner, of het nu een kantoorruimte, winkelruimte of bedrijfsruimte betreft.

Zelf op zoek naar een bedrijfspand ?

Wij beschikken over een ruim aanbod van winkels, kantoren en andere bedrijfsruimten. Maak je huisvestingswensen bij ons kenbaar en wij informeren je als eerste !

Bedrijfspand huren?

Advies nodig? Wij gaan graag vrijblijvend het gesprek met jou aan. Met oprechte aandacht en een professionele aanpak word jij geïnspireerd, begeleid en zorgen wij ervoor dat we jouw perfecte pand vinden. Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking : 0495-588111

 

Tip : kijk ook eens op onze bedrijfspagina Funda in Business

Heb je nog vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht!

0495 - 588 111
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Ervaar de meerwaarde

Kolsteren Bedrijfshuisvesting biedt een compleet pakket van diensten aan met het accent op commercieel vastgoed. Wij staan voor betrouwbaarheid, deskundig advies, kwaliteit en oprechte betrokkenheid.

Specialistische focus
Klein team,
grote betrokkenheid
Concurrerend
Creatief
Full service
Slagvaardig

Gratis nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om een gratis nieuwsbrief te ontvangen.