Bedrijfsruimte huren

Bij het huren van jouw bedrijfsruimte is het verstandig om eerst te bepalen naar wat voor type pand je op zoek bent. Ben je op zoek naar een ruimte ten behoeve van opslag of een moderne productiefaciliteit? Wil je dat de bedrijfsruimte over specifieke voorzieningen beschikt of vind je de huurprijs doorslaggevend? Wij begrijpen dat je zo je eigen wensen en behoeften hebt in de zoektocht naar een geschikte bedrijfsruimte.

Kolsteren Bedrijfshuisvesting heeft een gevarieerd aanbod van bedrijfsruimten te huur.

Samen op weg naar het beste resultaat

Het zoeken naar een geschikt huurpand is een complex proces. Als jij voor het eerst als ondernemer aan de slag gaat, is het begrijpelijk dat je niet op de hoogte bent van alle mogelijkheden op het gebied van het huren van commercieel vastgoed. Een bedrijfsruimte moet naadloos aansluiten op jouw huisvestingswensen en financiƫle mogelijkheden. Je moet een goed gevoel hebben bij een bedrijfsruimte. Voor een lange periode wordt dit jouw werkomgeving. Kolsteren Bedrijfshuisvesting is kenner van de regionale huisvestingsmarkt en koppelt een concrete ruimtebehoefte aan de juiste huurder.

Bewezen kwaliteit

Kolsteren Bedrijfshuisvesting heeft in het verleden meerdere ondernemers met succes begeleid in hun huisvestingsvraag. Elke aanvraag is voor ons maatwerk. In het traject van het huren van een bedrijfsruimte gaan wij voor totale ontzorging, een duidelijk advies, de juiste huurprijs en een perfecte juridische afwikkeling.

Bedrijfsruimte huren?

Wil jij een bedrijfsruimte huren? Wij gaan graag het gesprek met jou aan. Met oprechte aandacht en een professionele aanpak zorgen wij ervoor dat we jouw droompand vinden. Neem gerust eens contact met ons op: 0495-588111.

Heb je nog vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht!

0495 - 588 111
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Ervaar de meerwaarde

Kolsteren Bedrijfshuisvesting biedt een compleet pakket van diensten aan met het accent op commercieel vastgoed. Wij staan voor betrouwbaarheid, deskundig advies, kwaliteit en oprechte betrokkenheid.

Specialistische focus
Klein team,
grote betrokkenheid
Concurrerend
Creatief
Full service
Slagvaardig