Winkelpand huren

Altijd al van een bepaalde locatie gedroomd en staat deze winkelruimte nu te huur? Bij het huren van een winkelruimte wil je goed geïnformeerd worden en weten waar je aan toe bent. Kolsteren Bedrijfshuisvesting weet door zijn jarenlange ervaring wat er komt kijken bij een dergelijk huurtraject.

Behoefte aan winkelruimte

Kolsteren Bedrijfshuisvesting beschikt over een gevarieerd aanbod van winkelruimten. Een bezichtiging is de eerste stap op weg naar jouw droompand. Wij staan jou bij tijdens het gehele traject naar de winkel die overeenkomt met jouw behoefte. Iedereen die op zoek is naar een winkelruimte die te huur staat, heeft specifieke wensen. Naast een goede huurprijs spelen meer factoren een rol in jouw uiteindelijke keuze. De locatie, zichtbaarheid, bereikbaarheid van de winkel en toekomstige ontwikkelingen zijn belangrijke factoren die een doorslaggevende rol spelen. Het winkelpand moet uiteindelijk wel aansluiten op jouw ambitie en financiële mogelijkheden van jouw onderneming. Kies ik voor een A- of B-locatie? Waar zitten mijn belangrijkste concurrenten? Kolsteren Bedrijfshuisvesting is dagelijks bezig om huurders hierin te ondersteunen en te begeleiden. Samen met jou bereiken we het beste resultaat door een gedreven en persoonlijke aanpak.

Winkelpand huren?

Wij snappen dat je met vragen zit als je overweegt om een winkelruimte te huren. Zeker als je voor de eerste keer een winkelpand huurt. Wij willen je in dit proces geheel ontzorgen. In het verleden heeft Kolsteren Bedrijfshuisvesting meerdere grotere en kleinere ondernemers met succes begeleid in hun huisvestingsvraag. Wij zijn een kenner van de regionale markt en zorgen er op proactieve wijze voor dat jij een geschikt winkelpand vindt.

Wij gaan graag het gesprek met jou aan als jij op zoek bent naar de juiste locatie voor jouw onderneming. Neem gerust eens contact met ons op voor een eerste kennismaking of kom langs in ons kantoor in Maarheeze!

Heb je nog vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht!

0495 - 588 111
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Ervaar de meerwaarde

Kolsteren Bedrijfshuisvesting biedt een compleet pakket van diensten aan met het accent op commercieel vastgoed. Wij staan voor betrouwbaarheid, deskundig advies, kwaliteit en oprechte betrokkenheid.

Specialistische focus
Klein team,
grote betrokkenheid
Concurrerend
Creatief
Full service
Slagvaardig