Bedrijfspand kopen

Het kopen van een bedrijfspand is een investering waarbij je een weloverwogen beslissing wilt nemen. De aankoop van een zakelijk pand is een investering voor in de toekomst. Om duidelijkheid te krijgen in alle mogelijkheden, is het aan te bevelen om een deskundige bedrijfsmakelaar in de armen te nemen. Kolsteren Bedrijfshuisvesting vertaalt jouw huisvestingsbehoefte in een concreet en helder advies op maat.  

Kolsteren Bedrijfshuisvesting richt zich in de aankoop van bedrijfspanden op:

Bedrijfspand te koop

Bij de aanschaf van een bedrijfspand leg je niet alleen het accent op de aankoopprijs of het aantal vierkante meters, maar je richt jezelf ook op de uitstraling en ligging van het pand. Deze factoren moeten naadloos aansluiten op jouw huisvestingsbehoefte. Daarnaast is het van belang om rekening te houden met toekomstige ontwikkelingen, fiscaliteit en de juridische afwikkeling. Als jij een bedrijfspand koopt, houdt het in dat je niet meer afhankelijk bent van een verhuurder en je het pand geheel naar eigen keuze aankleedt. Wij bekijken samen met jou of het rendabel is om een bedrijfspand te kopen. Kolsteren Bedrijfshuisvesting is op de hoogte van alle ins en outs als het gaat om de aankoop van een bedrijfspand.

Bewezen kwaliteit van Kolsteren Bedrijfshuisvesting

Kolsteren Bedrijfshuisvesting begeleidde in het verleden meerdere, zowel grotere als kleine, ondernemers met succes in hun huisvestingsvraag naar een geschikt bedrijfspand. Jouw aanvraag zetten wij om in maatwerk. In het gehele traject gaan wij voor totale ontzorging, een gedegen advies en een perfecte juridische afwikkeling.

Bedrijfspand kopen?

Heb je advies nodig als je overweegt om een bedrijfspand te kopen? Wij maken graag kennis met je als jij op zoek bent naar een passende locatie voor jouw onderneming. Met oprechte aandacht en een professionele aanpak word jij geïnspireerd, begeleid en zorgen wij ervoor dat we jouw droompand vinden. Vragen? Neem gerust eens contact met ons op.

 

Heb je nog vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht!

0495 - 588 111
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Ervaar de meerwaarde

Kolsteren Bedrijfshuisvesting biedt een compleet pakket van diensten aan met het accent op commercieel vastgoed. Wij staan voor betrouwbaarheid, deskundig advies, kwaliteit en oprechte betrokkenheid.

Specialistische focus
Klein team,
grote betrokkenheid
Concurrerend
Creatief
Full service
Slagvaardig
Chat openen