Bedrijfsruimte kopen

Als je overweegt om een bedrijfsruimte te kopen, dan is het verstandig om advies aan een deskundige bedrijfsmakelaar te vragen. Kolsteren Bedrijfshuisvesting bouwde in de loop van de jaren veel ervaring op in het begeleiden van huisvestingsvraagstukken. Een bedrijfsruimte die naadloos aansluit op jouw behoeften is belangrijk voor een ondernemer. Het aan te kopen object moet jou en eventueel je werknemers het gevoel geven dat je op de juiste plek zitten.

Bedrijfsruimte te koop

Kolsteren Bedrijfshuisvesting beschikt over een ruim en divers aanbod van bedrijfsruimten. Voor een ondernemer is het wellicht voordelig om een loods, bedrijfshal of kantoor te kopen in plaats van te huren. Dat is wellicht niet de eerste optie waar jij aan denkt, maar de betrokken bedrijfsmakelaars van Kolsteren Bedrijfshuisvesting vertellen jou alles over de financiƫle, juridische en fiscale mogelijkheden die er zijn. Samen met jou bekijken we welke bedrijfsruimte het beste aansluit op jouw huisvestingswensen en de financiƫle situatie van jouw onderneming. Wij zetten voor jou de voordelen op een rij, zodat het jou aan niets ontbreekt als je overweegt om een bedrijfsruimte te kopen.

Kolsteren ontzorgt jou

Wij opereren in een klein team van betrokken bedrijfsmakelaars die de regionale markt door en door kennen. Jouw vraag vertalen wij door naar een advies op maat. Het streven van Kolsteren Bedrijfshuisvesting is om jou geheel te ontzorgen.

Kolsteren Bedrijfshuisvesting begeleidde in het verleden meerdere, zowel grotere als kleine ondernemers, met succes in hun huisvestingsvraag. Samen gaan wij voor het beste resultaat door proactief mee te denken en door jou op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen. Wil je meer weten over de mogelijkheden om een bedrijfsruimte te kopen? Dan gaan wij graag met jou in gesprek. Bel ons gerust eens op voor een eerste kennismakingsgesprek: 0495 – 588111.

Heb je nog vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht!

0495 - 588 111
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Ervaar de meerwaarde

Kolsteren Bedrijfshuisvesting biedt een compleet pakket van diensten aan met het accent op commercieel vastgoed. Wij staan voor betrouwbaarheid, deskundig advies, kwaliteit en oprechte betrokkenheid.

Specialistische focus
Klein team,
grote betrokkenheid
Concurrerend
Creatief
Full service
Slagvaardig