Kantoorpand kopen

Als jij op zoek bent naar een kantoorpand, is het raadzaam om vooraf te bepalen of je wilt huren of kopen. Het aan te kopen kantoorpand moet over de juiste uitstraling en faciliteiten beschikken. De aankoop van een kantoorpand is een flinke investering waarbij het verstandig is om een betrokken bedrijfsmakelaar in de armen te nemen. Kolsteren Bedrijfshuisvesting staat jou met raad en daad bij in dit belangrijke beslissingsproces.

Kantoorpand te koop

Wij bieden jou een gevarieerd aanbod van kantoorpanden in alle soorten en maten aan. Jouw huisvestingsbehoefte dient voor ons als uitgangspunt. We bekijken samen met jou naar de financiƫle haalbaarheid van het eventueel aan te kopen kantoorpand. Het is van belang om bijvoorbeeld rekening te houden met een mogelijke groeiontwikkeling van jouw onderneming. En past de uitstraling van het gebouw bij het bedrijfsimago?

Kolsteren Bedrijfshuisvesting ontzorgt jou

Wij geven de voorkeur aan een persoonlijke aanpak. Wij opereren in een klein team van betrokken bedrijfsmakelaars die volledig op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in de regionale markt. Natuurlijk zit je met veel logische vragen. Wat is bijvoorbeeld een goede locatie voor mijn kantoorpand? Is het een toekomstbestendig pand? Jouw kantoorpand dient ook als visitekaartje voor je bedrijf, dus je maakt graag een weloverwogen keuze. Wij staan jou hierin bij met een gedegen advies op maat over de te hanteren condities.

In het gehele traject van de eerste gedachten over de koop tot en met de uiteindelijke oplevering zijn wij jouw betrouwbare partner. Kolsteren Bedrijfshuisvesting gaat voor een gedreven en professionele aanpak en een proactieve marktbenadering. Met volop aandacht voor jouw huisvestingsvraagstuk bereiken wij het beste resultaat voor jou. Interesse? Neem dan eens contact met ons op.

Heb je nog vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht!

0495 - 588 111
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Ervaar de meerwaarde

Kolsteren Bedrijfshuisvesting biedt een compleet pakket van diensten aan met het accent op commercieel vastgoed. Wij staan voor betrouwbaarheid, deskundig advies, kwaliteit en oprechte betrokkenheid.

Specialistische focus
Klein team,
grote betrokkenheid
Concurrerend
Creatief
Full service
Slagvaardig
Chat openen