Winkelpand kopen

Als je besluit om een winkelpand te kopen, dan is het geen overbodige luxe om advies aan een deskundige bedrijfsmakelaar te vragen. Kolsteren Bedrijfshuisvesting heeft veel ervaring met de begeleiding in de aankoop van winkelpanden. Het aan te kopen winkelpand moet zowel qua grootte als locatie bij jouw winkelformule passen en jou het gevoel geven dat je op de juiste plek zit.

Winkelpand te koop

Kolsteren Bedrijfshuisvesting beschikt over een ruim en divers aanbod van winkelpanden. Wij adviseren jou over alle financiƫle, juridische en fiscale mogelijkheden. Samen met jou bekijken we welk winkelpand het beste aansluit op de huisvestingswens van jouw onderneming. Wij begrijpen dat de koop van een winkelpand wellicht niet als eerste in je opkomt, maar toch kunnen er voordelen aan zitten. Wij zetten voor jou de voordelen op een rij, zodat het jou aan niets ontbreekt als je overweegt om een winkelpand te kopen.

Wij helpen jou

Kolsteren Bedrijfshuisvesting is een betrokken bedrijfsmakelaar die vertrekt vanuit de wens van de klant. Elke aanvraag is voor ons maatwerk. Het uitgangspunt is altijd de behoefte van de klant. Een winkelpand in hartje centrum of prefereer je een winkelruimte op een C-locatie? Ga je voor uitstraling of voor functionaliteit? Logische vragen waar wij een helder antwoord op hebben.

De makelaars van Kolsteren Bedrijfshuisvesting beschikken over een jarenlange ervaring in het begeleiden van huisvestingsvraagstukken. Samen zorgen wij voor het beste resultaat door proactief mee te denken en door jou op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen. Wil je meer weten over de mogelijkheden om een winkelpand te kopen? Dan gaan wij graag met jou in gesprek. Neem gerust eens contact op of kom langs op ons kantoor in Maarheeze voor een eerste kennismaking.

Heb je nog vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht!

0495 - 588 111
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Ervaar de meerwaarde

Kolsteren Bedrijfshuisvesting biedt een compleet pakket van diensten aan met het accent op commercieel vastgoed. Wij staan voor betrouwbaarheid, deskundig advies, kwaliteit en oprechte betrokkenheid.

Specialistische focus
Klein team,
grote betrokkenheid
Concurrerend
Creatief
Full service
Slagvaardig