Bedrijfspand verhuren

Bij de verhuur van commercieel vastgoed vertrekt Kolsteren Bedrijfshuisvesting altijd vanuit de behoefte en wens van de verhuurder. Met persoonlijke begeleiding zorgen wij ervoor dat de juiste huurder zich aan jou bindt.

Verhuur bedrijfspand? Op naar het gewenste resultaat

Verhuur je een winkelpand in een drukke winkelstraat in Eindhoven? Of heb je een fraai bedrijfspand aan de rand van de snelweg te huur? Wij trekken intensief met jou op om het gewenste resultaat te bereiken. Het hanteren van marktconforme condities die aansluiten op vraag en aanbod vormen het uitgangspunt. Door een objectief advies en een realistische aanpak bieden wij jou zekerheid.    

Kolsteren Bedrijfshuisvesting verhuurt voor jou:

Met een gerust hart jouw bedrijfspand verhuren

Bij het verhuren van jouw bedrijfspand wil je natuurlijk een weloverwogen beslissing nemen. Wij ondersteunen jou bij de verhuur van het object in de zoektocht naar een geschikte huurder. In het gehele traject van de eerste gedachten over de verhuur tot en met de uiteindelijke oplevering zijn wij jouw betrouwbare bedrijfsmakelaar. Wij stippelen samen met jou het verhuurtraject uit, waarbij we verder kijken dan het plakken van een ‘te huur poster’. Wij snappen dat je met dringende vragen zit. Wat is nou een realistische huurprijs? Hoe kies ik de juiste verhuurstrategie? Wie helpt me bij het opstellen van een huurovereenkomst? Wat zijn de rechten van een verhuurder en van een huurder? Op al deze vragen en meer staan wij jou bij met een persoonlijke benadering. Kolsteren Bedrijfshuisvesting heeft op al jouw vragen een passend antwoord.

Een bedrijfspand verhuren? Wij helpen jou graag! Neem contact op met Kolsteren Bedrijfshuisvesting: 0495-588111.

Heb je nog vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht!

0495 - 588 111
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Ervaar de meerwaarde

Kolsteren Bedrijfshuisvesting biedt een compleet pakket van diensten aan met het accent op commercieel vastgoed. Wij staan voor betrouwbaarheid, deskundig advies, kwaliteit en oprechte betrokkenheid.

Specialistische focus
Klein team,
grote betrokkenheid
Concurrerend
Creatief
Full service
Slagvaardig