Bedrijfsruimte verhuren

Zoek je huurders voor jouw bedrijfsruimte? Dan ben je bij Kolsteren Bedrijfshuisvesting aan het juiste adres. Het verhuren van een bedrijfsruimte gaat bij ons verder dan het plakken van een poster op het object of het invullen van een standaard huurcontract. Vanaf het eerste moment dat jij overweegt om jouw bedrijfsruimte te verhuren, ondersteunen wij jou in de zoektocht naar een geschikte huurder.

Jouw bedrijfsruimte met een gerust hart verhuren

Wij beginnen altijd met een goede analyse van zowel jouw bedrijfsruimte als de vraag en het aanbod. Bij het verhuren van jouw bedrijfsruimte wil je een juiste beslissing nemen. Het is heel begrijpelijk dat je met belangrijke vragen zit. Wat is een goede huurprijs? Hoe kies ik de juiste verhuurstrategie? Hoe stel ik een huurovereenkomst op? Wat zijn de rechten van een verhuurder en van een huurder? Op deze vragen en meer staan wij jou bij met een persoonlijke benadering.

Het beste resultaat voor jouw bedrijfsruimte

Op proactieve wijze loodsen wij jou door het gehele huisvestingstraject heen. Wij gaan voor een helder advies en een gedegen aanpak. De verhuur van een bedrijfsruimte is voor Kolsteren Bedrijfshuisvesting elke keer weer een prachtige uitdaging. Met een gedreven aanpak en een proactieve marktbenadering bereiken wij het beste resultaat voor jou. Onze bedrijfsmakelaars beschikken over gedegen fiscale – en marktkennis en zij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Als specialist in het verhuren van commercieel vastgoed als winkels, kantoorpanden, loodsen en bedrijfshallen beschikken wij over een breed netwerk in de regio Zuidoost-Brabant en Limburg.

Verhuur bedrijfsruimte? Wij helpen je graag

Bij het verhuren van een bedrijfsruimte ben je bij ons aan het goede adres. Totale ontzorging en een verhuuradvies op maat. Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak: 0495-588111.

Heb je nog vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht!

0495 - 588 111
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Ervaar de meerwaarde

Kolsteren Bedrijfshuisvesting biedt een compleet pakket van diensten aan met het accent op commercieel vastgoed. Wij staan voor betrouwbaarheid, deskundig advies, kwaliteit en oprechte betrokkenheid.

Specialistische focus
Klein team,
grote betrokkenheid
Concurrerend
Creatief
Full service
Slagvaardig