Kantoorruimte verhuren

Bij Kolsteren Bedrijfshuisvesting kun je terecht voor het verhuren van kantoorruimten. Als je overweegt om een kantoorruimte te verhuren, dan moet je met een aantal praktische zaken rekening houden. Kolsteren Bedrijfshuisvesting adviseert jou hierin met een gedegen en professioneel advies over de te hanteren stappen zodat je optimaal inspeelt op de vraag uit de markt. Niet elke kantoorruimte is hetzelfde. Huurders zijn vaak op zoek naar een specifiek object dat volledig aansluit op de behoeften en zij stellen strenge eisen aan de te huren kantoorruimte. De huidige generaties zoeken meer dan ooit naar een inspirerende werkomgeving met voldoende flexwerkplekken. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan een goed werkende infrastructuur, een prettig klimaat, eigentijdse uitstraling, een goede bereikbaarheid en een ruime parkeergelegenheid voor als gasten op bezoek komen. Door onder meer krimpende organisaties en de groei van het aantal zzp’ers neemt de vraag naar kleinere kantoorruimten toe.

Jouw kantoorruimte verhuren? Wij begeleiden je!

Als lokale bedrijfsmakelaar zijn wij uitstekend op de hoogte van de huidige marktontwikkelingen. Wanneer we jouw kantoorruimte verhuren, nemen wij een aantal zaken uit handen op het gebied van juridische en financiële kwesties. Inmiddels heeft Kolsteren Bedrijfshuisvesting veel expertise opgebouwd in het geven van een advies op maat in huisvestingstrajecten met betrekking tot kantoorruimten. Van het plannen van een bezichtiging van de geïnteresseerde partij tot en met de uiteindelijke oplevering aan de huurder. Het verhuren van jouw kantoorruimte verloopt via een duidelijke strategie met inzet van betrokken bedrijfsmakelaars van Kolsteren Bedrijfshuisvesting.

Verhuur kantoorruimte?

Wij gaan graag het gesprek met jou aan als jij voor deze belangrijke keuze staat. Wij opereren in een klein en gedreven team. Met oprechte aandacht en een professionele aanpak word jij tijdens het gehele verhuurtraject geïnspireerd, begeleid en zorgen wij ervoor dat we samen met jou de te verhuren kantoorruimte aan de juiste huurder koppelen.

Neem gerust eens contact op voor meer informatie. Wij horen graag wat we voor jou kunnen betekenen als je een kantoorruimte wilt verhuren.

Heb je nog vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht!

0495 - 588 111
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Ervaar de meerwaarde

Kolsteren Bedrijfshuisvesting biedt een compleet pakket van diensten aan met het accent op commercieel vastgoed. Wij staan voor betrouwbaarheid, deskundig advies, kwaliteit en oprechte betrokkenheid.

Specialistische focus
Klein team,
grote betrokkenheid
Concurrerend
Creatief
Full service
Slagvaardig
Chat openen