Winkelruimte verhuren

Bij de verhuur van jouw winkelruimte wil je goed geïnformeerd worden en weten waar je aan toe bent. Kolsteren Bedrijfshuisvesting weet door zijn jarenlange ervaring in het verhuren van winkelpanden als geen ander wat er komt kijken bij een dergelijk traject. Naast de locatie, zichtbaarheid en bereikbaarheid van jouw winkel spelen meer factoren een doorslaggevende rol in de uiteindelijke keuze van een huurder.

Jouw winkelpand verhuren? Wij helpen!

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je winkel leeg komt te staan als een huurder de huurovereenkomst opzegt. Dan moet je als verhuurder op zoek naar een nieuwe huurder. Je wilt voorkomen dat je winkelpand leeg komt te staan voor een bepaalde periode. Een winkelruimte verhuren is voor ons meer dan het plakken van een ‘te huur poster’, het object bezichtigen en het invullen van een huurcontract. Het begint met een goede analyse van zowel het object als de vraag en het aanbod.

Het verhuren van jouw winkelpand

Jij houdt bij de verhuur van jouw winkelpand altijd de regie in eigen handen. Jouw wensen en behoeften dienen als kompas in de zoektocht naar een geschikte huurder. Als verhuurder van een winkelpand zul je vast en zeker wel met vragen zitten. Wat zijn de huidige rechten en plichten van een verhuurder en een huurder? Hoe zit het nou precies met de jaarlijkse huurverhoging? Als bedrijfsmakelaar begeleiden wij jou in dit proces en hebben wij op al jouw vragen het juiste antwoord. Kolsteren Bedrijfshuisvesting kent de markt en zorgt er op proactieve wijze voor dat jouw winkelpand aan de meest geschikte huurder wordt verhuurd. Wij bereiken door ons uitgebreide netwerk een grote groep huurders die op zoek zijn naar een specifiek type winkelpand.

Neem gerust contact op voor een kennismaking om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen als je overweegt jouw winkel te verhuren.

Heb je nog vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht!

0495 - 588 111
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Ervaar de meerwaarde

Kolsteren Bedrijfshuisvesting biedt een compleet pakket van diensten aan met het accent op commercieel vastgoed. Wij staan voor betrouwbaarheid, deskundig advies, kwaliteit en oprechte betrokkenheid.

Specialistische focus
Klein team,
grote betrokkenheid
Concurrerend
Creatief
Full service
Slagvaardig