Bedrijfsruimte verkopen

De verkoop van een bedrijfsruimte is voor Kolsteren Bedrijfshuisvesting elke keer weer een prachtige uitdaging. Met een gedreven aanpak en een proactieve marktbenadering bereiken wij het beste resultaat voor jou. Onze bedrijfsmakelaars beschikken over gedegen fiscale – en marktkennis en zij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Jouw bedrijfsruimte met een gerust gevoel verkopen

Bij het verkopen van jouw bedrijfsruimte wil je een weloverwogen beslissing nemen. Het is heel begrijpelijk dat je met belangrijke vragen zit. Het verkopen van een bedrijfsruimte kan in de praktijk een complex proces zijn. Wat is nou een realistische verkoopprijs? Hoe kies ik de juiste verkoopstrategie? Wie helpt me bij het opstellen van een verkoopovereenkomst? Hoe stel ik een financieel plan op? Op al deze vragen en meer staan wij jou bij met een persoonlijke benadering.

Wij opereren in een klein team waardoor wij volop aandacht voor jouw vragen hebben. Als specialist in het verkopen van commercieel vastgoed als winkels, kantoorpanden, loodsen en bedrijfshallen beschikken wij over een breed netwerk in de regio. Een heldere aanpak zorgt voor de juiste match tussen jou en de toekomstige koper.

Verkoop bedrijfsruimte? Wij helpen je graag

Bij het verkopen van een bedrijfsruimte ben je bij ons aan het goede adres. Totale ontzorging, een verkoopadvies op maat en een betrokken begeleiding. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak: 0495-588111.

Heb je nog vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht!

0495 - 588 111
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Ervaar de meerwaarde

Kolsteren Bedrijfshuisvesting biedt een compleet pakket van diensten aan met het accent op commercieel vastgoed. Wij staan voor betrouwbaarheid, deskundig advies, kwaliteit en oprechte betrokkenheid.

Specialistische focus
Klein team,
grote betrokkenheid
Concurrerend
Creatief
Full service
Slagvaardig