Winkelpand verkopen

In het gehele traject van de eerste gedachten over de verkoop van jouw winkelpand tot en met de uiteindelijke oplevering aan een koper zijn wij jouw betrouwbare partner. Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het te koop zetten van jouw winkel. Bij het verkopen van jouw winkelpand ontzorgen wij jou van het begin tot het einde.

Jouw winkelpand verkopen? Wij helpen!

Wij snappen dat je met vragen zit als je erover nadenkt om je winkelpand te verkopen. Wat is een marktconforme prijs? Is het wel verstandig om op dit moment mijn winkel te koop te zetten? Wie zijn potentieel interessante kopers? Als bedrijfsmakelaar begeleiden wij jou in dit proces en hebben wij op al jouw vragen het juiste antwoord. Kolsteren Bedrijfshuisvesting kent de markt door en door en zorgt er op proactieve wijze voor dat jouw winkelpand aan de meest geschikte koper wordt verkocht. Wij bereiken door ons uitgebreide netwerk een grote groep kopers in verschillende regio’s die op zoek zijn naar een specifiek type winkelpand.

De verkoop van jouw winkelpand bij Kolsteren Bedrijfshuisvesting

Wij gaan graag het gesprek met jou aan als jij voor deze belangrijke keuze staat. Wij opereren in een klein en gedreven team. Met oprechte aandacht en een professionele aanpak word jij tijdens het gehele verkooptraject geïnspireerd, begeleid en zorgen wij ervoor dat we samen met jou het te verkopen winkelpand aan de juiste koper koppelen.

Wil je jouw winkelpand verkopen en zoek je naar een geschikte partner om jou tijdens dit proces persoonlijk bij te staan? Dan horen wij graag wat wij voor jou kunnen betekenen. Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek: 0495-588111.

Heb je nog vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht!

0495 - 588 111
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Ervaar de meerwaarde

Kolsteren Bedrijfshuisvesting biedt een compleet pakket van diensten aan met het accent op commercieel vastgoed. Wij staan voor betrouwbaarheid, deskundig advies, kwaliteit en oprechte betrokkenheid.

Specialistische focus
Klein team,
grote betrokkenheid
Concurrerend
Creatief
Full service
Slagvaardig