Taxatie

Een taxatie van commercieel vastgoed als bedrijfspanden, kantoorruimten en winkelpanden vraagt om nauwkeurig afgestemde werkzaamheden, uitgevoerd door specialisten met de juiste fiscale, juridische en technische kennis. Kolsteren Bedrijfshuisvesting is een gecertificeerde register-taxateur die is aangesloten bij VastgoedCert en het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateur). Binnen Kolsteren Bedrijfshuisvesting werken wij conform de Nederlandse en internationale wet- en regelgeving:

  • vakbekwaam, objectief en onafhankelijk
  • opererend in het publiek belang
  • taxatie volgens richtlijnen EVS/IVS
  • werkt volgens transparante gedrags- en beroepsregels en onderwerpt zich aan tuchtrecht

Juiste waarde van jouw object

Kolsteren Bedrijfshuisvesting taxeert commercieel vastgoed op een onafhankelijke en deskundige manier. Wij kijken bij de bepaling van de waarde van jouw object naar onder meer de ligging, de omgevingsfactoren, de grootte en indeling en de staat van onderhoud. Daarnaast houden wij bij de taxatie altijd rekening met ontwikkelingen in de vastgoedmarkt.

Taxatie is maatwerk

Na de taxatie ontvang je van ons een uitgebreid taxatierapport. Een taxatierapport is voor ons maatwerk. Bij iedere taxatie vertalen wij alle bijzonderheden met betrekking tot de waardebepaling en waardering van het vastgoedobject in een concreet en compleet taxatierapport, inclusief rekenblad en referentietransacties. Wij beschikken over alle benodigde certificaten. Een taxatie wordt altijd uitgevoerd door een beëdigd taxateur van Kolsteren Bedrijfshuisvesting. Onze taxatierapporten worden geaccepteerd door banken, accountants en de Belastingdienst.

Zoek je een taxateur? Kolsteren Bedrijfshuisvesting is jouw betrouwbare bedrijfsmakelaar. De koffie staat klaar voor een eerste kennismaking: 0495-588111.

Heb je nog vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht!

0495 - 588 111
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Ervaar de meerwaarde

Kolsteren Bedrijfshuisvesting biedt een compleet pakket van diensten aan met het accent op commercieel vastgoed. Wij staan voor betrouwbaarheid, deskundig advies, kwaliteit en oprechte betrokkenheid.

Specialistische focus
Klein team,
grote betrokkenheid
Concurrerend
Creatief
Full service
Slagvaardig