fbpx

Verhuur van bedrijfspand

De verhuur van een bedrijfspand is veel meer dan simpelweg het plakken van een poster te huur, het object bezichtigingen en het invullen van een standaard huurcontract. Het begint met een goede analyse van zowel het object, als de vraag en het overige aanbod.

Wat is de doelgroep van mijn object. Wat is een reële prijs en hoe is het object ten opzichte van concurrerende objecten gepositioneerd in de markt?  Op welke manier bereik ik de doelgroep voor mijn object het beste.  Wat zijn de overige te hanteren condities.

Totale ontzorging, een goed advies en een heldere aanpak- daar gaan wij voor.  Wij bewegen ons actief in de regio en zoeken de beste partij voor jouw bedrijfspand. Uiteraard hoort hier ook een uitgebreide screening bij. De pro actieve verhuurstrategie van Kolsteren Bedrijfshuisvesting is gericht op het bereiken van het beste resultaat voor jou!  Bel ons voor een vrijblijvend gesprek: 0495 – 588 111

Heb je nog vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht!

0495 - 588 111
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Ervaar de meerwaarde

Kolsteren Bedrijfshuisvesting biedt een compleet pakket van diensten aan met het accent op commercieel vastgoed. Wij staan voor betrouwbaarheid, deskundig advies, kwaliteit en oprechte betrokkenheid.

Specialistische focus
Klein team,
grote betrokkenheid
Concurrerend
Creatief
Full service
Slagvaardig

Gratis nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om een gratis nieuwsbrief te ontvangen.