fbpx

Nieuwe Emmasingel 92 Eindhoven

Specificaties

Huurprijs: € 57.000,- per jaar ex BTW


 • Oppervlakte: 233 m2
 • Type(s): Horeca, Winkel

Terug naar het overzicht

Brochure downloaden

 • Vul het formulier in om de brochure te downloaden.
 • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Stel een vraag

 • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Bezichtiging aanvragen

 • MM slash DD slash JJJJ
 • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Tip een vriend(in)

 • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Omschrijving

Op zoek naar een horeca- of  winkelruimte te huur in Eindhoven – Emma District ?  Dit is jouw kans !   Emma District in Eindhoven is hèt nieuwe winkelgebied in de binnenstad van Eindhoven.  Emma District betekent winkelen in een prettige sfeer door de combinatie van moderne en klassieke architectuur en de historische Admirant, het vroegere hoofdkantoor van Philips.

Toonaangevend in het centrum van Eindhoven en als entree van het winkelgebied Emma District is de Blob. De Blob staat voor Binary Linear Object Building en is een karakteristiek en vooruitstrevend gebouw aan de Emmasingel in hartje Eindhoven. Emma District vormt de verbinding tussen enerzijds de winkelgebieden Piazza en de Vrijstraat. Emma District is evenwijdig aan De Demer gesitueerd.

In het winkelgebied zijn thans een scala van gerenommeerde retailers gevestigd, zoals onder andere de navolgende winkels:

– Polestar,
– Sissy Boy,
– Mr. Brown / Koffie Douwe Egberts,
– Van Piere boekhandel,
– Purdey,
– Prénatal,
– Van Bommel Schoenen,
– My Jewellery,
– Ace & Tate,
– Vielgut – Piet Hein Eek,
– Mood Streetfood,
– The Lobster & Ox,
– Bolia,
– De Frietaire.

Oppervlakte :
De oppervlakte van de horeca- of winkelruimte bedraagt ca. 233 m² BVO verdeeld over 138 m² begane grond en 95 m² op de 1e verdieping.

Voorzieningen:
In het algemeen bestaat het  gehuurde uit een casco winkelruimte. De objecten zullen in de huidige staat worden opgeleverd, waarbij het voorzieningenniveau per unit kan verschillen. Elke winkelruimte beschikt in ieder geval over:

– representatieve entree;
– meterkast met eigen aansluitingen gas/water/elektra;

De meeste units beschikken bovendien over een toilet(groep) en pantry.

Huurprijs en betaaltermijn:
De huurprijs bedraagt € 57.000,- per jaar + BTW.

Uitgangspunt van huur en verhuur vormt een zogenaamde met BTW belaste levering. Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.  De huurverplichting dient per maand te worden voldaan per vooruitbetaling.                     

Service- en promotie:
Het object beschikt over een eigen aansluiting water en elektra waarvoor de huurder zelf een overeenkomst met een leverancier kan sluiten.

Voor een aantal collectieve zaken zijn servicekosten van toepassing, die afhankelijk zijn van de grootte van het gehuurde.  Huurder voldoet een voorschotbedrag op jaarbasis, waarbij er per jaar een finale afrekening zal worden opgesteld op basis van de werkelijke kosten. Een uitgebreid overzicht van de van toepassing zijnde services kunnen wij u aanreiken.

Ook voor promotie is sprake van een collectiviteit, waarbij iedere huurder in de vorm van een voorschotbedrag bijdraagt in de kosten en exploitatie van onder andere  bloembakken, bewegwijzering, reclamezuilen, vlaggenmasten, kosten centrummanagement, feestverlichting, promotionele evenementen etc, etc.

Bereikbaarheid winkelunits bevoorrading
De te huur aangeboden horeca- of winkelruimte is gelegen in het Emma District – voetgangersgebied van het centrum van Eindhoven en daardoor afgesloten voor auto’s. Tot 11.00 uur is het centrum geopend voor het laden & lossen van goederen. Bevoorrading geschiedt in hoofdzaak via de voorzijde, waarbij een groot aantal winkels via de achtergelegen expeditiestraat tevens bereikbaar zijn.

Parkeren
Het winkelgebied Emma District beschikt over een moderne (openbare) parkeergarage gesitueerd onder het centrum zijnde Q-park garage De Admirant.
De 358 parkeerplaatsen zijn beschikbaar voor de consument als betaald parkeren, echter ook voor abonnementhouders waaronder retailers.

Huurtermijn, verlenging en opzegging:
Een huurtermijn bedraagt bij voorkeur 5 jaar, waarbij sprake is van een verlenging  van telkens 5 jaar.

Een opzegging is 12 maanden voorafgaand.

Huurprijsaanpassing:
De huurprijs zal jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) worden aangepast.

Zekerheidsstelling:
Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie ter grootte van minimaal drie maanden huur inclusief service –en promotiekosten.

Model huurovereenkomst:
Uitgangspunt is een huurovereenkomst gebaseerd op het model Raad voor Onroerende Zaken. Daarbij zijn een aantal specifieke object gebonden aanvullingen van toepassing.

Energielabel:
Deze winkelruimte is voorzien van energielabel A.

Aanvaarding:
De aanvaarding is op korte termijn.

Waarom huren in Emma District ?

 • Aantrekkelijk winkelklimaat voor consument;
 • Aantrekkelijke huurcondities;
 • Sterke mix van retailers;
 • Groot aantal passanten;

Niet passend maar wel op zoek in het Emma District ?  Bekijk eens dit alternatief : Nieuwe Emmasingel 24

Locatie:

Gratis nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om een gratis nieuwsbrief te ontvangen.