Wie zijn wij?

Kolsteren Bedrijfshuisvesting is in 2012 opgericht door Corné Kolsteren (1968). Naast Corné bestaat Kolsteren Bedrijfshuisvesting uit assistent-makelaar Peter Gorree (1968) en kandidaat-makelaar en secretaresse Mariëlle Swinkels. Wij kiezen er bewust voor om ‘klein’ te blijven. Hierdoor garanderen wij oprechte betrokkenheid. Wij zijn in staat om snel te schakelen om jou op elk gewenst moment van advies te voorzien.

Corné Kolsteren: ruim twintig jaar bedrijfsmakelaar

Corné Kolsteren haalt zijn dagelijkse energie uit de diversiteit aan vastgoedvraagstukken. Van het verhuren van een winkelpand, verkoop van een bedrijfsruimte tot een op maat gemaakt advies over bedrijfshuisvesting. Corné streeft altijd naar een juiste match tussen jou als klant en de gewenste locatie. Inmiddels zit Corné ruim twintig jaar in de bedrijfsmakelaardij. Als beëdigd makelaar-taxateur en adviseur in bedrijfshuisvesting is hij in het verleden werkzaam geweest voor DTZ Zadelhoff. In deze hoedanigheid begeleidde hij diverse verhuur- en verkooptransacties voor gebruikers, retailers, beleggers en projectontwikkelaars. Zijn opgebouwde netwerk komt Kolsteren Bedrijfshuisvesting goed van pas. Corné maakt graag gebruik van zijn ervaring om jou met raad en daad bij te staan.

Peter Gorree: gespecialiseerd in bedrijfshuisvesting

Peter Gorree (1968) heeft ruim twintig jaar ervaring in de makelaardij. In 2015 maakte hij de overstap naar Kolsteren Bedrijfshuisvesting. Voorheen was Peter actief in de woningmakelaardij. Sinds hij voor Kolsteren Bedrijfshuisvesting werkt, ontwikkelde Peter zich tot een betrokken en veelzijdige makelaar, gespecialiseerd in bedrijfshuisvesting.

Mariëlle Swinkels: vakinhoudelijke kennis

Mariëlle Swinkels (1988) biedt als kandidaat-makelaar Kolsteren Bedrijfshuisvesting ondersteuning op het gebied van secretariële en vakinhoudelijke kennis over bedrijfsmakelaardij. Zij studeerde aan de Fontys Hogescholen Vastgoed & Makelaardij in Eindhoven.

 

 

Heb je nog vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht!

0495 - 588 111
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Ervaar de meerwaarde

Kolsteren Bedrijfshuisvesting biedt een compleet pakket van diensten aan met het accent op commercieel vastgoed. Wij staan voor betrouwbaarheid, deskundig advies, kwaliteit en oprechte betrokkenheid.

Specialistische focus
Klein team,
grote betrokkenheid
Concurrerend
Creatief
Full service
Slagvaardig