fbpx

Wie zijn wij?

Kolsteren Bedrijfshuisvesting is in 2012 opgericht door Corné Kolsteren.  Kolsteren Bedrijfshuisvesting is bewust  een ‘klein’ kantoor. Hierdoor garanderen wij oprechte betrokkenheid. Door korte communicatielijnen zijn wij bovendien in staat om snel te schakelen om jou op elk gewenst moment van advies en informatie te voorzien.

Corné Kolsteren: ruim dertig jaar bedrijfsmakelaar

Corné Kolsteren (1968) haalt zijn dagelijkse energie uit de diversiteit aan vastgoedvraagstukken. Van het verhuren van een winkelpand, verkoop van een bedrijfsruimte tot een op maat gemaakt advies over bedrijfshuisvesting. Corné streeft altijd naar een juiste match tussen jou als klant en de gewenste locatie. Als beëdigd makelaar-taxateur en adviseur in bedrijfshuisvesting is hij in het verleden werkzaam geweest voor DTZ Zadelhoff. In deze hoedanigheid begeleidde hij diverse verhuur- en verkooptransacties voor gebruikers, retailers, beleggers en projectontwikkelaars. Zijn opgebouwde netwerk komt Kolsteren Bedrijfshuisvesting goed van pas. Corné maakt graag gebruik van zijn ervaring om jou met raad en daad bij te staan.

Peter Gorree: gespecialiseerd in bedrijfshuisvesting

Peter Gorree (1968) heeft ook al meer dan vijfentwintig jaar ervaring in de makelaardij. In 2015 maakte hij de overstap naar Kolsteren Bedrijfshuisvesting. Voorheen was Peter actief in de woningmakelaardij. Sinds hij voor Kolsteren Bedrijfshuisvesting werkt, ontwikkelde Peter zich tot een betrokken en veelzijdige makelaar, gespecialiseerd in bedrijfshuisvesting.

 

 

 

Heb je nog vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht!

0495 - 588 111
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Ervaar de meerwaarde

Kolsteren Bedrijfshuisvesting biedt een compleet pakket van diensten aan met het accent op commercieel vastgoed. Wij staan voor betrouwbaarheid, deskundig advies, kwaliteit en oprechte betrokkenheid.

Specialistische focus
Klein team,
grote betrokkenheid
Concurrerend
Creatief
Full service
Slagvaardig

Gratis nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om een gratis nieuwsbrief te ontvangen.