Advies

Ik heb een vraag over bedrijfshuisvesting, maar wat is nu een passende oplossing? De juiste beslissing of de beste strategie? Waar moet ik rekening mee houden?

Kolsteren Bedrijfshuisvesting adviseert

Wij hebben als ervaren bedrijfsmakelaar de expertise en deskundigheid in huis om jou hierin te ondersteunen en te adviseren. Voor jou gaan wij op het gebied van bedrijfshuisvesting altijd op zoek naar een passende oplossing. Wij gaan graag het gesprek met jou aan als jij voor een belangrijke keuze staat. Met oprechte aandacht en een professionele aanpak word jij geïnspireerd, begeleid en zorgen wij ervoor dat we samen met jou tot het beste resultaat komen.

Onze dienstverlening

Vastgoed zien wij als een kostbaar goed, wat een deskundig advies nodig heeft. Kolsteren Bedrijfshuisvesting biedt een compleet pakket van diensten aan met het accent op commercieel vastgoed, variërend van kantoren en bedrijfshallen tot winkels en bedrijfsloodsen. Het ruime aanbod aan commercieel vastgoed is hier te bekijken.

  • Verkoop en verhuur van bedrijfspanden
  • Huur en Koop van bedrijfspanden
  • Taxatie van bedrijfspanden
  • Toetsen van de huurprijs
  • Adviezen op maat op het gebied van bedrijfshuisvesting

Advies nodig? Wij helpen je

Heb jij op dit moment vragen over de verhuur of verkoop van een bedrijfspand of overweeg jezelf om een kantoorruimte te huren of een andere vraag op het gebied van bedrijfshuisvesting? Wij helpen en adviseren jou graag. Onze deskundige bedrijfsmakelaars beschikken over een breed netwerk en zijn bekwame gesprekspartners als jij met een vraag over bedrijfshuisvesting zit.

Vragen? Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0495-588111.

Heb je nog vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht!

0495 - 588 111
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Ervaar de meerwaarde

Kolsteren Bedrijfshuisvesting biedt een compleet pakket van diensten aan met het accent op commercieel vastgoed. Wij staan voor betrouwbaarheid, deskundig advies, kwaliteit en oprechte betrokkenheid.

Specialistische focus
Klein team,
grote betrokkenheid
Concurrerend
Creatief
Full service
Slagvaardig