fbpx

Advies

advies Kolsteren Bedrijfshuisvesting 

Kolsteren Bedrijfshuisvesting is een vastgoedadviseur in de ruimste zin van het woord. Regelmatig zitten we met partijen aan tafel zonder dat er daarbij sprake is van een concrete opdracht. Heb je een vraag over bedrijfshuisvesting? Wat is voor jou een passende oplossing? Wat is de juiste beslissing? Wat is de juiste strategie? Waar moet ik rekening mee houden? Advies nodig ?

Samen met jou denken we graag mee over vastgoedkeuzes en een vastgoedstrategie die bij jou past. Met meer dan vijfentwintig jaar ervaring in de vastgoedbranche kunnen we ook jou uitstekend adviseren. Op het gebied van winkels worden we veelvuldig betrokken bij de branchering. Bedrijven die willen verhuizen schakelen ons steeds vaker in om een programma van eisen op te stellen en om het meest geschikte object te zoeken.  In dit totale traject zijn wij vastgoedadviseur en uiteindelijk makelaar.

Of je nu als particulier of als ondernemer op zoek bent naar oplossingen, Wij gaan graag écht in gesprek met je en helpen je maar al te graag bij belangrijke keuzes.

Wij helpen je

Heb jij op dit moment vragen over jouw bedrijfspand ? Wij helpen en adviseren jou graag zonder direct met rekeningen te komen of verplichtingen ! Mail of bel ons voor een vrijblijvend gesprek   0495-588111

Tip : kijk ook eens op onze bedrijfspagina Funda in Business

Heb je nog vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht!

0495 - 588 111
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Ervaar de meerwaarde

Kolsteren Bedrijfshuisvesting biedt een compleet pakket van diensten aan met het accent op commercieel vastgoed. Wij staan voor betrouwbaarheid, deskundig advies, kwaliteit en oprechte betrokkenheid.

Specialistische focus
Klein team,
grote betrokkenheid
Concurrerend
Creatief
Full service
Slagvaardig

Gratis nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om een gratis nieuwsbrief te ontvangen.