Bedrijfspand verkopen

Wil je jouw bedrijfspand verkopen? Kolsteren Bedrijfshuisvesting begrijpt dat de verkoop van een bedrijfspand tijd en aandacht nodig heeft. Door onze jarenlange ervaring in de bedrijfsmakelaardij weten wij als geen ander waar je rekening mee moet houden als jij overweegt om jouw bedrijfspand te verkopen.

Kolsteren Bedrijfshuisvesting richt zich in de verkoop op verschillende bedrijfspanden:

Met een gerust hart jouw bedrijfspand verkopen

Bij de verkoop van jouw bedrijfspand wil je natuurlijk een weloverwogen beslissing nemen. Wij ondersteunen jou bij de verkoop van het object in de zoektocht naar een geschikte koper. In het gehele traject van de eerste gedachten over verkoop tot en met de uiteindelijke oplevering zijn wij jouw betrouwbare makelaar. Wij stippelen samen met jou het verkooptraject uit, waarbij we verder kijken dan het plakken van een ‘te koop poster’.

Wil je graag weten wat voor soort bedrijfspanden wij momenteel verkopen en verhuren? Bekijk dan enkele van de aangeboden bedrijfspanden op onze bedrijfspagina op Funda in Business.

Verkoop bedrijfspand? Wij helpen jou graag op weg

Wij snappen dat je met dringende vragen zit. Wat is een goede verkoopprijs? En hoe zit het precies met juridische aspecten? Hoe bereik ik de juiste doelgroep? Kolsteren Bedrijfshuisvesting heeft op al jouw vragen een passend antwoord.

Wij gaan graag het gesprek met jou aan als jij voor deze belangrijke keuze staat. Wij opereren in een klein en gedreven team. Met oprechte aandacht en een professionele aanpak word jij tijdens het gehele verkooptraject geïnspireerd, begeleid en zorgen wij ervoor dat we samen met jou het te verkopen bedrijfspand aan de juiste persoon koppelen.

Jouw bedrijfspand zorgeloos en naar volle tevredenheid verkopen?

Wij ondersteunen en adviseren je tijdens het hele verkooptraject. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor al uw vragen.

Dit kan per mail, telefonisch en indien gewenst ook via WhatsApp.

Heb je nog vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht!

0495 - 588 111
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Ervaar de meerwaarde

Kolsteren Bedrijfshuisvesting biedt een compleet pakket van diensten aan met het accent op commercieel vastgoed. Wij staan voor betrouwbaarheid, deskundig advies, kwaliteit en oprechte betrokkenheid.

Specialistische focus
Klein team,
grote betrokkenheid
Concurrerend
Creatief
Full service
Slagvaardig
Chat openen