fbpx

Verkopen Bedrijfspand

Wil je jouw bedrijfspand verkopen? Bij Kolsteren Bedrijfshuisvesting ben je aan het juiste adres. Het verkopen van bedrijfspanden is één van onze kern specialismen. Door onze jarenlange ervaring en een breed netwerk zijn wij zeer goed op de hoogte van ontwikkelingen in de markt.

Kolsteren Bedrijfshuisvesting richt zich bij de verkoop op verschillende bedrijfspanden:

Met een gerust hart jouw bedrijfspand verkopen

In het gehele traject van eerste gedachten over verkoop tot en met de uiteindelijke oplevering aan een koper zijn wij jouw partner.  Een gedreven aanpak, soms “out of the box” denken, een proactieve marktbenadering en een gedegen fiscaliteiten- en marktkennis. Daar staan wij voor. Met een klein team, dus persoonlijk en met volop aandacht voor jouw wens bereiken wij het beste resultaat.

Wil je graag weten wat voor soort bedrijfspanden wij momenteel verkopen en verhuren? Bekijk dan enkele van de aangeboden bedrijfspanden op onze bedrijfspagina op Funda in Business.

Verkoop bedrijfspand? Wij helpen jou graag op weg

Een verkoop begint bij Kolsteren Bedrijfshuisvesting met een vrijblijvende kennismaking en een gratis advies. In dit advies reiken wij je op een heldere manier de mogelijkheden van verkoop aan, de te hanteren condities, de door ons voorgestelde aanpak en tenslotte de vergoeding bij resultaat.

Wij opereren in een klein en gedreven team. Met een professionele begeleiding, creativiteit en een vakkundig advies zorgen wij voor een verhuur tegen de beste condities. Eens vrijblijvend van gedachten wisselen ? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op : 0495-588111

Heb je nog vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht!

0495 - 588 111
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Ervaar de meerwaarde

Kolsteren Bedrijfshuisvesting biedt een compleet pakket van diensten aan met het accent op commercieel vastgoed. Wij staan voor betrouwbaarheid, deskundig advies, kwaliteit en oprechte betrokkenheid.

Specialistische focus
Klein team,
grote betrokkenheid
Concurrerend
Creatief
Full service
Slagvaardig

Gratis nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om een gratis nieuwsbrief te ontvangen.