fbpx

Meerwater 4 Eindhoven – Winkelcentrum Terminal M – Meerhoven

Specificaties

  • Oppervlakte: 150 m2
  • Type(s): Kantoor, Praktijkruimte, Winkel

Terug naar het overzicht

Brochure downloaden

  • Vul het formulier in om de brochure te downloaden.
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Stel een vraag

  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Bezichtiging aanvragen

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Tip een vriend(in)

  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Download gratis e-book

  • Vul het formulier in om een gratis e-book te downloaden.
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Omschrijving

De winkelruimte is gelegen in Meerhoven Terminal M en heeft een oppervlakte van ca. 150 m². 

De naam Terminal M refereert naar de rijke geschiedenis van de plek waar eerst vliegveld Welschap te vinden was. Tevens verwijst het naar een van de invloedrijkste elementen van de omgeving, namelijk Eindhoven Airport.  Winkelcentrum Terminal M is daarmee een plek waar het verleden en het heden, jong en oud samenkomt.

Bij winkelcentrum Terminal M, gelegen in de wijk Meerhoven Eindhoven, ligt de focus op het doen van de dagelijkse boodschappen en levensbehoeften. Naast een drietal supermarkten  zijn zowel de landelijk filiaalbedrijven (Kruidvat, HEMA, Shoeby) als de lokale winkelier vertegenwoordigd.

Op dit moment telt het verzorgingsgebied van Meerhoven ca. 18.000 inwoners. Het aantal inwoners in het verzorgingsgebied zal de komende jaren groeien met 7 tot 8%. Het aantal huishoudens in Eindhoven zal met 5% toenemen tot 2025. De wijk Meerhoven is een van de belangrijkste locaties om deze groei mogelijk te maken.

Winkelcentrum Terminal M is daarmee het middelpunt van de wijk Meerhoven met een duidelijk wijkverzorgende functie die de sociale cohesie in de wijk versterkt.

De doelgroep van het winkelcentrum bestaat hoofdzakelijk uit (expat) gezinnen met jonge kinderen, waarbij er eveneens sprake is van een hoog aandeel bovenmodale inkomensgroep (Strabo, maart 2018).

In het algemeen bestaat het  gehuurde uit een casco winkelunit. Het object zal in de huidige staat worden opgeleverd met o.a.:

– representatieve entree,
– meterkast met eigen aansluitingen water/elektra,

SERVICE EN PROMOTIEKOSTEN:
Het object beschikt over een eigen aansluiting voor water en  elektra waarvoor de huurder zelf een overeenkomst met een leverancier dient af te sluiten.

Voor een aantal collectieve zaken zijn servicekosten van toepassing. Huurder voldoet een voorschotbedrag op jaarbasis, waarbij er per jaar een finale afrekening zal worden opgesteld op basis van de werkelijke kosten.

Ook voor promotie is sprake van een collectiviteit, waarbij iedere huurder in de vorm van een voorschotbedrag bijdraagt in de kosten en exploitatie van onder andere  bloembakken, bewegwijzering, reclamezuilen, vlaggenmasten, kosten centrummanagement, feestverlichting, promotionele evenementen etc, etc.

Ten behoeve van de mogelijkheid voor de consument om de 1e 2 uur gratis te kunnen  parkeren draagt iedere winkelier hieraan bij in de vorm van een bijdrage parkeren.

BEREIKBAARHEID / BEVOORRADING:
De aangeboden winkelruimte is gelegen in een voetgangersgebied en daardoor afgesloten voor auto’s. Tot 11.00 uur is het centrum geopend voor het laden & lossen van goederen. Bevoorrading geschiedt uitsluitend via de voorzijde.

PARKEREN:
Terminal M beschikt over een (openbare) parkeergarage gesitueerd onder het centrum.
Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen  beschikbaar voor de consument als betaald parkeren. De 1e twee uur kan er gratis geparkeerd worden.

ENERGIELABEL:
De winkelruimte beschikt voor energielabel A.

AANVAARDING:
In overleg.

Voor meer informatie over het winkelcentrum: https://www.winkelcentrumterminalm.nl/

Op zoek naar een ruimte? kijk dan ook eens op: Meerplein 134

 

Locatie:

Gratis nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om een gratis nieuwsbrief te ontvangen.