Jouw bedrijfsmakelaar in Eindhoven

Ben jij op zoek naar een bedrijfsmakelaar in Eindhoven en omgeving? Kolsteren Bedrijfshuisvesting is gespecialiseerd in het verhuren en verkopen van bedrijfspanden. Wij zorgen voor de juiste invulling van jouw commercieel vastgoed.

bedrijfspand verhuren of verkopen via Kolsteren Bedrijfshuisvesting

Onze aanpak begint bij een geheel vrijblijvend advies in de vorm van een rapport. Naast de positieve en negatieve aspecten van het pand, de bestemmingsmogelijkheden en de actuele marktsituatie van vraag en het aanbod, adviseren wij je op een transparante wijze welke specifieke condities en aanpak voor jouw object het beste is. Daarbij reiken wij je een concurrerend voorstel aan op basis waarvan wij voor je aan de slag gaan.

Heb jij een bedrijfspand te huur in Eindhoven en wil jij meer weten over de verhuur- of verkoopmogelijkheden? Wij gaan graag met jou in gesprek om te bekijken hoe wij je kunnen helpen. Bel ons gerust voor een kennismakingsgesprek : 0495-588111.

Voorbeelden van door Kolsteren Bedrijfshuisvesting verhuurde en/of verkochte objecten in Eindhoven zijn :

Aalsterweg, Bergmannstraat, Boschdijk, Bredalaan, Catharinaplein, Croy, Daumierstraat, Demer, De Greefstraat, Dommelstraat, Don Boscostraat, Donizettilaan, Doornakkersweg, Edenstraat – Hoogstraat, Egelstraat, Fransebaan, Franz Leharplein, Frederiklaan, Geldropseweg, gen. Coenderslaan, Grote Berg, Hastelweg, Heezerweg, Hermanus Boexstraat, Hoogstraat, Hoppenkuil, Hugo van der Goeslaan, Hurksestraat, Jan van Lieshoutstraat, Johannes Buyslaan, Kanaaldijk Noord, Kanaaldijk Zuid, Kastelenplein, Keizersgracht, Kerkstraat, Kleine Berg, Lardinoisstraat, Leenderweg, Mensfort, Moreelselaan, Muzenlaan, Nieuwe Emmasingel, Nieuwstraat, Nijverheidsweg, Parkforum, Pastoor van Arsplein, Pisanostraat, Prins Hendriklaan, Quinten Matsyslaan, Rapenlandstraat, Rechtestraat, Ruijsdaelbaan, Scherpakkerweg, Schootsestraat, Schubertlaan, Stationsweg, Stratumsedijk, Strijpsestraat, Tenierslaan, Trudoplein,  Tongelresestraat, Turnhoutlaan, Urkhovenseweg, Vestdijk, Vrijstraat, Waldeck Pyrmontstraat, WC Woensel, Wilhelminaplein, Willem de Zwijgerstraat, Willem van Konijnenburglaan, Willemstraat, Zeelsterstraat

Huren of kopen van een bedrijfspand in Eindhoven

Op zoek naar een bedrijfspand om te huren of te kopen in Eindhoven? Ook hiervoor ben je bij Kolsteren Bedrijfshuisvesting aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier.

Heb je nog vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht!

0495 - 588 111
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Ervaar de meerwaarde

Kolsteren Bedrijfshuisvesting biedt een compleet pakket van diensten aan met het accent op commercieel vastgoed. Wij staan voor betrouwbaarheid, deskundig advies, kwaliteit en oprechte betrokkenheid.

Specialistische focus
Klein team,
grote betrokkenheid
Concurrerend
Creatief
Full service
Slagvaardig
Chat openen