fbpx

bedrijfsmakelaar Eindhoven

Op zoek naar een bedrijfsmakelaar in Eindhoven ? Kolsteren Bedrijfshuisvesting is specifiek op de zakelijke markt in Eindhoven actief en voor jou de bedrijfsmakelaar.  Met jarenlange ervaring in de verhuur en verkoop van bedrijfspanden in Eindhoven en omgeving kennen wij de “ins & outs”.

bedrijfspand in Eindhoven verhuren of verkopen via Kolsteren Bedrijfshuisvesting

Onze aanpak begint bij een geheel vrijblijvend advies in de vorm van een rapport. Naast de positieve en negatieve aspecten van het pand, de bestemmingsmogelijkheden en de actuele marktsituatie van vraag en het aanbod, adviseren wij je op een transparante wijze welke specifieke condities en aanpak voor jouw object het beste is. Daarbij reiken wij je vrijblijvend een concurrerend voorstel aan op basis waarvan wij graag voor je aan de slag gaan.

Heb jij een bedrijfspand in Eindhoven en wil jij meer weten over de verhuur- of verkoopmogelijkheden? Wij gaan graag met jou in gesprek om te bekijken hoe wij je kunnen helpen. Bel ons  voor een kennismakingsgesprek : 0495-588111.

Voorbeelden van door Kolsteren Bedrijfshuisvesting verhuurde en/of verkochte objecten in Eindhoven zijn :

Aalsterweg, Bergmannstraat, Boschdijk, Bredalaan, Catharinaplein, Croy, Daumierstraat, Demer, De Greefstraat, Dommelstraat, Don Boscostraat, Donizettilaan, Doornakkersweg, Edenstraat – Hoogstraat, Egelstraat, Fransebaan, Franz Leharplein, Frederiklaan, Geldropseweg, gen. Coenderslaan, Grote Berg, Hastelweg, Heezerweg, Hermanus Boexstraat, Hoogstraat, Hoppenkuil, Hugo van der Goeslaan, Hurksestraat, Jan van Lieshoutstraat, Johannes Buyslaan, Kanaaldijk Noord, Kanaaldijk Zuid, Kastelenplein, Keizersgracht, Kerkstraat, Kleine Berg, Lardinoisstraat, Leenderweg, Mensfort, Moreelselaan, Muzenlaan, Nieuwe Emmasingel, Nieuwstraat, Nijverheidsweg, Parkforum, Pastoor van Arsplein, Pisanostraat, Prins Hendriklaan, Quinten Matsyslaan, Rapenlandstraat, Rechtestraat, Ruijsdaelbaan, Scherpakkerweg, Schootsestraat, Schubertlaan, Stationsweg, Stratumsedijk, Strijpsestraat, Tenierslaan, Trudoplein,  Tongelresestraat, Turnhoutlaan, Urkhovenseweg, Vestdijk, Vrijstraat, Waldeck Pyrmontstraat, WC Woensel, Wilhelminaplein, Willem de Zwijgerstraat, Willem van Konijnenburglaan, Willemstraat, Zeelsterstraat

Kijk ook eens op ons aanbod of op onze funda pagina

Heb je nog vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht!

0495 - 588 111
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Ervaar de meerwaarde

Kolsteren Bedrijfshuisvesting biedt een compleet pakket van diensten aan met het accent op commercieel vastgoed. Wij staan voor betrouwbaarheid, deskundig advies, kwaliteit en oprechte betrokkenheid.

Specialistische focus
Klein team,
grote betrokkenheid
Concurrerend
Creatief
Full service
Slagvaardig

Gratis nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om een gratis nieuwsbrief te ontvangen.