Bedrijfsmakelaar Eindhoven

Ben jij op zoek naar een bedrijfsmakelaar in Eindhoven en omgeving? Kolsteren Bedrijfshuisvesting is gespecialiseerd in het verhuren en verkopen van bedrijfspanden zoals bedrijfsruimtes, kantoorruimtes en winkelruimtes in Eindhoven. Wij zorgen voor de juiste invulling van jouw commercieel vastgoed.

Bedrijventerrein in Eindhoven

Door de stuwende industriële bedrijvigheid, samenwerking, innovatie en onderzoek naar en ontwikkeling van technologische producten heeft Eindhoven een goed vestigingsklimaat voor bedrijven. Dit heeft mede te maken met de aanwezigheid van bedrijven zoals DAF, Philips en de Technische Universiteit van Eindhoven. Daarnaast ligt de regio Eindhoven logistiek gezien erg gunstig langs de A2 en de A67.

Interessante bedrijfslocaties in Eindhoven

In Eindhoven zijn 17 grote bedrijventerreinen gelegen, met een totaaloppervlak van ca. 800 hectare. Hieronder hebben we de meest interessante bedrijfslocaties voor je op een rijtje gezet.

 • De Hurk
 • Kapelbeemd
 • Strijp T
 • Acht GDC
 • Parkforum / Flightforum
 • Achtse Barrier
 • High Tech Campus
 • Woenselse Heide
 • Herzenbroeken
 • Rapenland / De Tempel
 • Esp
 • Doornakkers

Verhuren van kantoorruimte in Eindhoven

Eindhoven is de vijfde kantorenstad van Nederland en zelfs de grootste buiten de Randstad. Dit heeft mede te maken met het grote aantal technologische bedrijven dat in Eindhoven is gelegen. De afgelopen jaren heeft er een verschuiving plaats gevonden van wat bedrijven belangrijk vinden.

De huidige generatie is op zoek naar een ander soort kantoorruimte dan voorheen. Tegenwoordig willen medewerkers werken in een inspirerende omgeving, voorzien van voldoende flexplekken. Daarnaast zijn zaken zoals voldoende parkeergelegenheid, goede bereikbaarheid en uitstraling van belang.

Verder is door de groei van het aantal zzp’ers de vraag naar kleinere kantoorruimtes de afgelopen jaren ook toegenomen. Met het lokale karakter van Kolsteren Bedrijfshuisvestiging zijn wij volledig op de hoogte van de huidige marktontwikkeling, zodat we verhuurders uitstekend kunnen helpen.

Verhuren van winkelruimte in Eindhoven

Eindhoven is dé winkelstad van Brabant. Waar veel steden de afgelopen jaren problemen hebben met een terugloop van het aantal bezoekers, heeft Eindhoven hier weinig last van en wordt er juist een toename van het aantal bezoekers ervaren. De binnenstad van Eindhoven is de afgelopen tijd steeds geliefder geworden door de komst van verschillende internationale ketens, zoals Primark.

Voordelen van bedrijfspand verhuren via Kolsteren Bedrijfshuisvesting

Kolsteren Bedrijfshuisvesting is gespecialiseerd in het verhuren en verkopen van commercieel onroerend goed zoals bedrijfsruimtes, kantoorruimtes en winkelruimtes. Voorafgaand starten wij met een analyse van zowel jouw bedrijfspand als het vraag en aanbod van de markt in de omgeving Eindhoven.

Heb jij een bedrijfspand te huur in Eindhoven en wil jij meer weten over de verhuurmogelijkheden? Wij gaan graag met jou in gesprek om te bekijken hoe wij je kunnen helpen. Bel ons gerust op voor een kennismakingsgesprek via 0495-588111.

Huren of kopen van een bedrijfspand in Eindhoven

Op zoek naar een bedrijfspand om te huren of te kopen in Eindhoven? Ook hiervoor ben je bij Kolsteren Bedrijfshuisvesting aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier.

Heb je nog vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht!

0495 - 588 111
 • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Ervaar de meerwaarde

Kolsteren Bedrijfshuisvesting biedt een compleet pakket van diensten aan met het accent op commercieel vastgoed. Wij staan voor betrouwbaarheid, deskundig advies, kwaliteit en oprechte betrokkenheid.

Specialistische focus
Klein team,
grote betrokkenheid
Concurrerend
Creatief
Full service
Slagvaardig