Bedrijfspand huren

Bij het huren van een bedrijfspand is het verstandig om eerst te bepalen naar wat voor type pand je op zoek bent. Ben je op zoek naar een winkel in een drukke winkelstraat in het centrum? Of zoek je een modern kantoor in een bedrijfsverzamelgebouw? Elke huurder heeft zijn eigen wensen en behoeften in de zoektocht naar een geschikt bedrijfspand.

Bedrijfspand: jouw wensen

Jouw wensen, samen vertaald in een concrete ruimtebehoefte. Daar gaat het bij Kolsteren Bedrijfshuisvesting om! Niet alleen moeten het aantal vierkante meters en de juiste prijs overeenkomen met jouw behoefte, maar ook uitstraling, locatie, toekomstige waarde-ontwikkelingen, fiscaliteit en juridische afwikkelingen zijn aspecten om rekening mee te houden als je overweegt om een bedrijfspand te huren.

Bewezen kwaliteit

Kolsteren Bedrijfshuisvesting heeft in het verleden meerdere, zowel grotere als kleine, ondernemers met succes begeleid in hun huisvestingsvraag. Geen enkele aanhuur of aankoop is daarbij hetzelfde. Voor ons is elke aanvraag maatwerk. In het traject van het huren van een bedrijfspand gaan wij voor totale ontzorging, een gedegen advies, de juiste prijs en een perfecte juridische afwikkeling. Kolsteren bedrijfshuisvesting is jouw partner, of het nu een kantoorruimte, winkelruimte of bedrijfsruimte betreft.

Bedrijfspand huren?

Advies nodig? Wij gaan graag het gesprek met jou aan als jij op zoek bent naar een geschikte locatie. Met oprechte aandacht en een professionele aanpak word jij geïnspireerd, begeleid en zorgen wij ervoor dat we jouw droompand vinden. Wij beschikken over een ruim aanbod van winkels, kantoren en andere bedrijfsruimten.

Heb je nog vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht!

0495 - 588 111
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Ervaar de meerwaarde

Kolsteren Bedrijfshuisvesting biedt een compleet pakket van diensten aan met het accent op commercieel vastgoed. Wij staan voor betrouwbaarheid, deskundig advies, kwaliteit en oprechte betrokkenheid.

Specialistische focus
Klein team,
grote betrokkenheid
Concurrerend
Creatief
Full service
Slagvaardig