fbpx

Revitalisatie Tref Center Venlo van start met verhuur aan Kwantum en De Verfzaak

08 oktober 2021

Met de ingrijpende verbouwing van voormalige Praxis Megastore winkel op Tref Center in Venlo wordt het startsein gegeven voor de aanstaande revitalisatie van retail park Tref Center. Na de verbouwing zullen onder meer Kwantum en De Verfzaak hun intrek nemen in het pand.

Kwantum, opgericht in 1976, is al decenialang gehuisvest op Tref Center en zal na verplaatsing van haar huidige winkel een nieuwe winkel voorzien van het nieuwste concept van ruim 2.350 m². Kwantum is een discount retailer met een attractief aanbod op het gebied van raam-, vloer- en wandbekleding en woningdecoratieproducten met een gegarandeerd laagste prijspeil in de markt. De onderneming is de
Nederlandse marktleider in raam- en vloerbekleding.

De Verfzaak, een winkelformule die inmiddels 11 vestigingen heeft, is een nieuwe huurder voor Tref Center en opent hiermee haar tweede vestiging in Venlo. De Verfzaak heeft naast een zeer groot aanbod aan verf en verfbenodigheden ook laminaat en behang in haar assortiment. De winkel heeft een omvang van ruim 1.000 m².

Tref Center is een retail park dat ruim 55.000 m² winkelruimte omvat en met meer dan 35 winkels een veelzijdig winkelaanbod biedt, varierend van dagelijks tot alles voor in en om het huis. Het diverse winkelaanbod gecombineerd met ruime parkeervoorzieningen en uitstekende bereikbaarheid maakt Tref Center een sterke trekker voor zowel nederlandse als duitse consumenten. Om de aantrekkelijkheid verder te versterken wordt het retail park op vele fronten gerevitaliseerd en wordt het winkelaanbod verder versterkt.
Daarbij wordt ook het centrale gebouw TrefBox grondig wordt gerenoveerd met een nieuwe indeling en
nieuwe entrees.

Namens eigenaar HighBrook Investors is asset- en ontwikkelmanager Everglow Real Estate verantwoordelijk voor de ontwikkelingen. Bij de verhuur aan Kwantum werd verhuurder geadviseerd door Everglow en Kolsteren Bedrijfshuisvesting en werd Kwantum geadviseerd door haar vaste adviseur Big Box Retail. Kolsteren is tevens betrokken bij de overige verhuuractiviteiten op Tref Center.

https://www.trefcenter.nl/

 

Gratis nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om een gratis nieuwsbrief te ontvangen.