fbpx

Ace & Tate vestigt zich in het centrum van Eindhoven

12 april 2017

In navolging van de formule Hutspot en Vielgut zal op korte termijn de formule van het brillenmerk Ace and Tate haar deuren van de winkelruimte Nieuwe Emmasingel 26, winkelgebied Admirant te Eindhoven openen.

Ace and Tate

Het Nederlandse brillenmerk verkoopt moderne brillen en zonnebrillen tegen een scherpe prijs. Van de elf vestigingen, bevinden zich er zes in Nederland. Onlangs opende Ace and Tate winkels in Antwerpen, München, Kopenhagen, Stockholm en Hamburg. Online is de organisatie al langer actief in Duitsland, België, het Verenigd Koninkrijk en Nederland en sinds kort zijn er ook webshops in Denemarken, Ierland, Oostenrijk en Zweden.

Verrassend winkelen met plezier in hartje Eindhoven

Wie van winkelen en gezelligheid houdt voelt zich meer dan thuis in Admirant Shopping Eindhoven. Meer dan 25 trendy winkel- en foodformules midden in het centrum van de lichtstad zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Of je nu op zoek bent naar een nieuw boek, een avondje naar de bios wilt, gezellig wat gaat drinken met vrienden of lekker wilt lunchen, je vindt het allemaal in Admirant. Maar zeker ook als je op nieuwe kleding uit bent, iets leuks voor in huis wilt scoren of jezelf eens lekker wilt laten verwennen met bijvoorbeeld een gezichtsmassage, dan zit je helemaal goed bij Admirant Shopping aan de Nieuwe Emmasingel in Eindhoven.

 

Met deze verhuurtransactie, welke door Kolsteren Bedrijfshuisvesting werd gerealiseerd, heeft de Nieuwe Emmasingel er wederom een mooie winkel bij die past in de positionering van het winkelgebied. Eerder dit jaar werd ook circa 700 m² verhuurd aan de formule Hutspot, alsmede ca. 180 m2 winkelruimte aan modewinkel Vielgut en een shop-in-shop van Piet Hein Eek.

Gratis nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om een gratis nieuwsbrief te ontvangen.