fbpx

3e vestiging New York Pizza in Eindhoven

20 april 2017

Recent is er met de formule New York Pizza overeenstemming bereikt over huur van ca. 160 m² winkelruimte aan de Heezerweg 256c te Eindhoven. Na een verbouwing zal de winkel in de nieuwe huisstijl medio juni geopend worden. De winkelruimte is direct naast het recent opgeleverde Boulevard Zuid gelegen.

Kolsteren Bedrijfshuisvesting heeft namens een particuliere belegger deze transactie tot stand gebracht.

New York Pizza

Vanuit de eerste vestiging aan het Amsterdamse Spui werden pizza slices verkocht. De formule sloeg in als een bom en al snel werden er meerdere Pizza Slice Restaurants geopend. In 1996 werd onder de naam New York Pizza Delivery ook een keten van bezorgdiensten in het leven geroepen, zodat de consument vanaf dat moment zowel ‘in de stad’ als thuis topkwaliteit pizza’s kon consumeren.

Boulevard Zuid

In de wijk Stratum in Eindhoven, Heezerweg / Korianderstraat is recent het nieuwe wijkwinkelcentrum, Boulevard Zuid geopend. Met twee nieuwe supermarkten (Albert Heijn en Lidl) en een parkeerterrein met een capaciteit van ruim 200 gratis parkeerplaatsen. Naast de 6500 m2 winkeloppervlakte komen bovenop de supermarkten 64 appartementen. De winkels aan de Heezerweg hebben een facelift ondergaan en worden via een nieuw te realiseren passage verbonden met de supermarkten en de parkeerplaats. Boulevard Zuid wordt een wijkwinkelcentrum met een bovenwijks karakter.

 

 

Gratis nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om een gratis nieuwsbrief te ontvangen.