fbpx

Meerwater 4 Eindhoven

Specificaties

  • Oppervlakte: 150 m2
  • Type(s): Winkel

Terug naar het overzicht

Brochure downloaden

  • Vul het formulier in om de brochure te downloaden.
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Stel een vraag

  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Bezichtiging aanvragen

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Tip een vriend(in)

  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Omschrijving

Bij Winkelcentrum Terminal M, gelegen in de wijk Meerhoven, ligt de focus op het doen van uw dagelijkse aankopen, gecombineerd met de juiste elementen om er een ontspannende en plezierige beleving van te maken.

Dit start al met het gemak van de ruime parkeervoorziening, die voor alle consumenten de eerste 2 uur gratis is. De permanent levendige programmering van het gebied in combinatie met de praktische verbeteringen, zorgen voor een sprankelende winkelbeleving voor de consument.

De naam Terminal M refereert naar de rijke geschiedenis van de plek waar eerst vliegveld Welschap te vinden was. Tevens verwijst het naar een van de invloedrijkste elementen van de omgeving, namelijk Eindhoven Airport. Winkelcentrum Terminal M is daarmee een plek waar het verleden en het heden, jong en oud samenkomt.

Gezinnen die hun dag willen doorbrengen terwijl ze hun noodzakelijke aankopen doen, vrienden die een lunch willen hebben voordat
ze hun kinderen van de sportclubs oppikken en voorbijgangers die een paar dingen nodig hebben voordat ze op het vliegtuig stappen.

Op dit moment telt het verzorgingsgebied van Meerhoven circa 18.000 inwoners. Het aantal inwoners in het verzorgingsgebied zal de komende jaren groeien met 7 tot 8%. Het aantal huishoudens in Eindhoven zal met 5% toenemen tot 2025.
De wijk Meerhoven is een van de belangrijkste locaties om deze groei mogelijk te maken. Winkelcentrum Terminal M is daarmee het middelpunt van de wijk Meerhoven met een duidelijk wijkverzorgende functie, die de sociale cohesie in de wijk versterkt.

Winkelcentrum Terminal M grenst aan een bijzonder groot groen park, heerlijk om na het boodschappen doen een rondje te wandelen of juist na het wandelen een kopje koffie te doen.

De aankomende tijd zal er geïnvesteerd worden in een betere bewegwijzering van zowel het winkelcentrum alsmede het aangrenzend gebied. De groenvoorziening van Winkelcentrum Terminal M zal worden verbeterd.
Het winkelcentrum wordt aantrekkelijker voor jonge gezinnen door de implementatie van een speel- en recreatieruimte voor kinderen en jongeren.

Winkelcentrum Terminal M is een winkelcentrum dat gericht is op de dagelijkse boodschappen en levensbehoeften. In het winkelcentrum vinden we maar liefst drie supermarkten; Albert Hein, Jumbo en Lidl, echte anchor tenants voor het winkelcentrum.

Naast een aantal lokale retailers zoals een bakker, afslankstudio en een kapsalon vinden we een aantal landelijk actieve partijen zoals HEMA, Kruidvat, Pearle, Etos, Primera, Shoeby en Gall & Gall, tevens kwalitatieve convenience stores die aan de belangrijkste behoeften van de bezoekers voldoen. Deze mix van kwalitatief goede convenience retailers voorziet in de behoeften van de consument en zorgt voor een hoge frequentie van bezoekers.

BEN JIJ DE ONDERNEMER DIE WE MISSEN?

Locatie:

Gratis nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om een gratis nieuwsbrief te ontvangen.

Chat openen