fbpx

Kopen Bedrijfspand

Het kopen van een bedrijfspand is een investering waarbij je een weloverwogen beslissing wilt nemen. De aankoop van een zakelijk pand is daarbij een investering voor in de toekomst. Door onze jarenlange ervaring en een breed netwerk zijn wij zeer goed op de hoogte van ontwikkelingen in de markt. Bij Kolsteren Bedrijfshuisvesting ben je dan ook aan het juiste adres.

Kolsteren Bedrijfshuisvesting richt zich in de aankoop van bedrijfspanden op:

 

Bewezen kwaliteit van Kolsteren Bedrijfshuisvesting

Kolsteren Bedrijfshuisvesting begeleidde in het verleden meerdere, zowel grotere als kleine ondernemers met succes in hun huisvestingsvraag naar een geschikt bedrijfspand. Jouw aanvraag zetten wij om in maatwerk. In het gehele traject gaan wij voor totale ontzorging, een gedegen advies en een perfecte juridische afwikkeling.

Bedrijfspand kopen?

Ben je op zoek naar een nieuw bedrijfspand? Wellicht beschikt Kolsteren Bedrijfshuisvesting over jouw droompand! Neem vooral eens een kijkje tussen ons huidige aanbod. Ons aanbod wisselt per week, dus staat jouw droompand er nu niet tussen? Maak jouw wensen kenbaar door middel van ons zoekwensenformulier.

Heb je advies nodig of wil je eens vrijblijvend van gedachten wisselen ? Neem gerust eens contact met ons op  0495 – 588111 .  Met oprechte aandacht en een professionele aanpak word jij geïnspireerd, begeleid en zorgen wij ervoor dat we jouw droompand vinden.

 

Heb je nog vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht!

0495 - 588 111
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Ervaar de meerwaarde

Kolsteren Bedrijfshuisvesting biedt een compleet pakket van diensten aan met het accent op commercieel vastgoed. Wij staan voor betrouwbaarheid, deskundig advies, kwaliteit en oprechte betrokkenheid.

Specialistische focus
Klein team,
grote betrokkenheid
Concurrerend
Creatief
Full service
Slagvaardig

Gratis nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om een gratis nieuwsbrief te ontvangen.