fbpx

Kopen Winkelruimte

Winkelruimte te koop

Kolsteren Bedrijfshuisvesting beschikt over een divers aanbod van winkelruimten. Staat jouw ideale object niet tussen ons aanbod?  Informeer ons over jouw huisvestingswensen en wij informeren jou als eerste over het wisselende aanbod.

specialist

Bij de makelaars van Kolsteren Bedrijfshuisvesting klopt een winkelhart.  Naast een ruim aanbod en een groot relatienetwerk zijn wij op de hoogte van de laatste trends, weten wij welke formule waar mogelijk succesvol kan zijn en zijn wij op de hoogte van lokale ontwikkelingen. Niet voor niets zijn wij al jaren in ons werkgebied in de top 3 te vinden als het gaat om bemiddeling van winkelruimten. Geen loze beloften, maar kennis, inzet en creativiteit.

Wij helpen jou

Het vinden van een geschikte ruimte is voor een winkel een van de belangrijkste stappen in het slagen van de onderneming. De bereikbaarheid, zichtbaarheid en uitstraling van de winkel hebben grote invloed op het behalen van een resultaat. Misschien heb je al een vastomlijnd idee hoe het winkelpand eruit moet zien en waar deze verder aan moet voldoen. Graag vernemen wij dan jouw zoekwensen  zodat we jou als eerste kunnen informeren over het wisselende aanbod.

Ben je starter, of niet die winkelspecialist en wil je met ons eens vrijblijvend eens van gedachten wisselen ? Leuk ! Van winkelplannen worden wij altijd enthousiast.  Met onze jarenlange ervaring in de winkelvastgoedwereld hebben wij bovendien ontzettend veel kennis opgebouwd om jou te kunnen ondersteunen in het maken van een keuze. Neem gerust eens contact met ons op voor een eerste kennismaking en vrijblijvend gesprek of bel : 0495 588111

Heb je nog vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht!

0495 - 588 111
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Ervaar de meerwaarde

Kolsteren Bedrijfshuisvesting biedt een compleet pakket van diensten aan met het accent op commercieel vastgoed. Wij staan voor betrouwbaarheid, deskundig advies, kwaliteit en oprechte betrokkenheid.

Specialistische focus
Klein team,
grote betrokkenheid
Concurrerend
Creatief
Full service
Slagvaardig

Gratis nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om een gratis nieuwsbrief te ontvangen.