fbpx

Kopen Bedrijfsruimte

Het kopen van een bedrijfsruimte is een investering waarbij je een weloverwogen beslissing wilt nemen. De aankoop van een zakelijk pand is een investering voor in de toekomst. Door onze jarenlange ervaring en een breed netwerk zijn wij zeer goed op de hoogte van ontwikkelingen in de markt. Bij Kolsteren Bedrijfshuisvesting ben je dan ook aan het juiste adres.

Bedrijfsruimte te koop

Kolsteren Bedrijfshuisvesting beschikt over een divers aanbod van bedrijfsruimten. Staat jouw ideale object niet tussen ons aanbod of het aanbod op Funda ?  Informeer ons over jouw huisvestingswensen en wij informeren jou als eerste over het wisselende aanbod. 

Kolsteren ontzorgt jou

Wil je de bedrijfsruimte kopen waar je nu gehuisvest bent of ben je in zijn algemeenheid op zoek naar een bedrijfsruimte in de koopsfeer : Kolsteren Bedrijfshuisvesting is op de hoogte van de huidige marktontwikkelingen. Samen met jou bekijken we welke bedrijfsruimte het beste aansluit op jouw huisvestingswensen en de financiële situatie van jouw onderneming.  Kolsteren Bedrijfshuisvesting heeft in het verleden meerdere, zowel grotere als kleine, ondernemers met succes begeleid in hun huisvestingsvraag. Net als de ondernemer zelf is geen enkele aankoop van een bedrijfsruimte daarbij hetzelfde. Voor ons is elke aanvraag dan ook maatwerk. In het traject van het kopen van een bedrijfsruimte gaan wij voor totale ontzorging, een gedegen advies, de juiste prijs en een perfecte juridische afwikkeling.

Wij opereren in een klein team van betrokken bedrijfsmakelaars die de regionale markt door en door kennen. Jouw vraag vertalen wij door naar een advies op maat. Het streven van Kolsteren Bedrijfshuisvesting is om jou geheel te ontzorgen.  Bel ons gerust eens op voor een eerste kennismakingsgesprek: 0495 – 588111.

Heb je nog vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht!

0495 - 588 111
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Ervaar de meerwaarde

Kolsteren Bedrijfshuisvesting biedt een compleet pakket van diensten aan met het accent op commercieel vastgoed. Wij staan voor betrouwbaarheid, deskundig advies, kwaliteit en oprechte betrokkenheid.

Specialistische focus
Klein team,
grote betrokkenheid
Concurrerend
Creatief
Full service
Slagvaardig

Gratis nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om een gratis nieuwsbrief te ontvangen.