fbpx

Kopen Kantoorruimte

Het kopen van een bedrijfspand is een investering waarbij je een weloverwogen beslissing wilt nemen. De aankoop van een zakelijk pand is een investering voor in de toekomst. Door onze jarenlange ervaring en een breed netwerk zijn wij zeer goed op de hoogte van ontwikkelingen in de markt. Bij Kolsteren Bedrijfshuisvesting ben je dan ook aan het juiste adres.

Kantoorpand te koop

Kolsteren Bedrijfshuisvesting beschikt over een gevarieerd aanbod van met name kleinere kantoorruimten. Dit is een bewuste keuze !   Niet dat wij de verkoop van grotere kantoorruimten niet kunnen, maar wij zijn van mening dat voor de grotere kantoorruimten van 500m²+ andere collega-makelaars specialist zijn. De doelgroep van deze kantoorruimten zijn vaak (inter-)nationale partijen, waarbij wij meer een regionale focus hebben en gericht op het MKB.

Kantoorruimte kopen ? 

Wil je de kantoorruimte kopen waar je nu gehuisvest bent of ben je in zijn algemeenheid op zoek naar een kantoorruimte in de koopsfeer : als regionale bedrijfsmakelaar zijn wij uitstekend op de hoogte van de huidige marktontwikkelingen. Doordat wij een beperkter aanbod van kantoorruimten hebben is er in tegenstelling tot de meeste grotere makelaarskantoren geen “conflict of interest”. Kolsteren Bedrijfshuisvesting heeft in het verleden dan ook meerdere, zowel grotere als kleine ondernemers met succes begeleid bij de aankoop van kantoorruimte. Een aanpak is geheel afhankelijk van de door jou geformuleerde wens. Graag wisselen wij met jou vrijblijvend van gedachten  0495-588111.

Heb je nog vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht!

0495 - 588 111
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Ervaar de meerwaarde

Kolsteren Bedrijfshuisvesting biedt een compleet pakket van diensten aan met het accent op commercieel vastgoed. Wij staan voor betrouwbaarheid, deskundig advies, kwaliteit en oprechte betrokkenheid.

Specialistische focus
Klein team,
grote betrokkenheid
Concurrerend
Creatief
Full service
Slagvaardig

Gratis nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om een gratis nieuwsbrief te ontvangen.