fbpx

Bedrijfsmakelaar Helmond

Ben jij op zoek naar een bedrijfsmakelaar in Helmond ?  Kolsteren Bedrijfshuisvesting is al jaren op de Helmondse zakelijke markt actief. Wij weten we alle “ins en outs” over het huren, verhuren, aankopen of verkopen van een bedrijfspand, loods of winkel in de regio Helmond.

Voordelen bedrijfspand Helmond verhuren of verkopen via Kolsteren Bedrijfshuisvesting

Onze aanpak begint  naast een kennismaking met een geheel vrijblijvende adviesrapportage.  Naast de positieve en negatieve aspecten van het pand, de bestemmingsmogelijkheden en de actuele marktsituatie van vraag en het aanbod, adviseren wij je op een transparante wijze welke specifieke condities en aanpak voor jouw object het beste is. Daarbij reiken wij je vrijblijvend een concurrerend voorstel aan op basis waarvan wij graag voor je aan de slag gaan.

Heb jij een bedrijfspand in Helmond en wil jij meer weten over de verhuur- of verkoopmogelijkheden? Wij gaan graag met jou in gesprek om te bekijken hoe wij je kunnen helpen. Bel ons gerust voor een kennismakingsgesprek : 0495-588111.

Voorbeelden van door Kolsteren Bedrijfshuisvesting verhuurde en/of verkochte objecten in Helmond zijn :

Ameidewal, Churchilllaan, Engelseweg, Europaweg, Heistraat, Lagedijk, Markt, Noord Koninginnewal,  Nieuwveld, Ringdijk, Varenschut, Vossenbeemd, Vlierdensedijk, WC Brouwhorst, Zuid Koninginnewal, Veestraat

Als bedrijfsmakelaar bemiddelen we in vraag en aanbod. We helpen jou graag met onze betrouwbaarheid, deskundig advies, kwaliteit en oprechte betrokkenheid. Neem direct contact op en bel ons : 0495-588111

 

 

 

Heb je nog vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht!

0495 - 588 111
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Ervaar de meerwaarde

Kolsteren Bedrijfshuisvesting biedt een compleet pakket van diensten aan met het accent op commercieel vastgoed. Wij staan voor betrouwbaarheid, deskundig advies, kwaliteit en oprechte betrokkenheid.

Specialistische focus
Klein team,
grote betrokkenheid
Concurrerend
Creatief
Full service
Slagvaardig

Gratis nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om een gratis nieuwsbrief te ontvangen.