fbpx

Bedrijfsmakelaar Veldhoven

Op zoek naar een bedrijfsmakelaar in de omgeving Veldhoven? Bij Kolsteren Bedrijfshuisvesting ben je aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring in de verhuur en verkoop van bedrijfspanden in Veldhoven weten wij als geen ander waar rekening mee gehouden moet worden.

Voordelen van jouw bedrijfspand in Veldhoven verhuren of verkopen via Kolsteren Bedrijfshuisvesting

Kolsteren Bedrijfshuisvesting heeft jarenlange ervaring in het verhuur en de verkoop van bedrijfspanden in de omgeving Veldhoven. Doordat wij ons uitsluitend richten op de zakelijke vastgoedmarkt, kennen wij de markt erg goed. Met een team van professionals zorgen wij ervoor dat het verhuur- of verkoopproces zorgvuldig en vlekkeloos verloopt. Als bedrijfsmakelaar bemiddelen wij voor jou tussen vraag en aanbod. Wij zijn betrokken en in staat om snel te schakelen.

Heb jij een bedrijfspand in Veldhoven en omgeving en wil jij meer weten over de mogelijkheden over het verhuur of de verkoop van jouw bedrijfspand? Wij gaan graag met jou in gesprek om te bekijken wat wij voor jou kunnen betekenen. Bel ons gerust voor een eerste kennismakingsgesprek via 0495-588111.

Onze aanpak begint bij een geheel vrijblijvend advies in de vorm van een rapport. Naast de positieve en negatieve aspecten van het pand, de bestemmingsmogelijkheden en de actuele marktsituatie van vraag en het aanbod, adviseren wij je op een transparante wijze welke specifieke condities en aanpak voor jouw object het beste is. Daarbij reiken wij je een concurrerend voorstel aan op basis waarvan wij voor je aan de slag gaan.

Voorbeelden van door Kolsteren Bedrijfshuisvesting verhuurde en/of verkochte objecten in Veldhoven zijn :

Borghoutpark, Burgemeester van Hoofflaan, City Centrum, De Reijenburg, De Run, Dorpsstraat, Dreef, Habraken, Heuvelstraat, Kromstraat, Meent, Meiveld, Pleintjes, Provinciale weg, Meerhoven.

Benieuwd naar ons huidige aanbod  ?  Bekijk eens op onze aanbodpagina of kijk op onze Funda pagina.

Heb je nog vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht!

0495 - 588 111
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Ervaar de meerwaarde

Kolsteren Bedrijfshuisvesting biedt een compleet pakket van diensten aan met het accent op commercieel vastgoed. Wij staan voor betrouwbaarheid, deskundig advies, kwaliteit en oprechte betrokkenheid.

Specialistische focus
Klein team,
grote betrokkenheid
Concurrerend
Creatief
Full service
Slagvaardig

Gratis nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om een gratis nieuwsbrief te ontvangen.