fbpx

Huren Bedrijfsruimte

 Bedrijfsruimte huren ? Op zoek naar een ruimte ten behoeve van opslag of een moderne productiefaciliteit? Wil je dat de bedrijfsruimte over specifieke voorzieningen beschikt of vind je de huurprijs doorslaggevend? Wij begrijpen dat je zo je eigen wensen en behoeften hebt in de zoektocht naar een geschikte bedrijfsruimte.

Samen op weg naar het beste resultaat

Het zoeken naar een geschikt huurpand is een complex proces. Wij begrijpen dat je niet op de hoogte bent van alle mogelijkheden op het gebied van het huren van een bedrijfsruimte. Een bedrijfsruimte moet naadloos aansluiten op jouw huisvestingswensen en financiële mogelijkheden. Je moet een goed gevoel hebben bij een bedrijfsruimte. Voor een lange periode wordt dit jouw werkomgeving. Door onze jarenlange ervaring en een breed netwerk is Kolsteren Bedrijfshuisvesting kenner van de regionale huisvestingsmarkt en specialist.

Bewezen kwaliteit

Kolsteren Bedrijfshuisvesting heeft in het verleden meerdere, zowel grotere als kleine, ondernemers met succes begeleid in hun huisvestingsvraag. Net als de ondernemer zelf is geen enkele huur van een bedrijfsruimte daarbij hetzelfde. Voor ons is elke aanvraag dan ook maatwerk. In het traject van het huren van een bedrijfspand gaan wij voor totale ontzorging, een gedegen advies, de juiste prijs en een perfecte juridische afwikkeling. Kolsteren bedrijfshuisvesting is jouw partner, of het nu een kantoorruimte, winkelruimte of bedrijfsruimte betreft.

Bedrijfsruimte huren?

Kolsteren Bedrijfshuisvesting heeft een gevarieerd aanbod van bedrijfsruimten te huur.  Advies nodig? Wij gaan graag vrijblijvend het gesprek met jou aan. Met oprechte aandacht en een professionele aanpak word jij geïnspireerd, begeleid en zorgen wij ervoor dat we jouw perfecte pand vinden. Neem gerust eens contact met ons op: 0495-588111.

Heb je nog vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht!

0495 - 588 111
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Ervaar de meerwaarde

Kolsteren Bedrijfshuisvesting biedt een compleet pakket van diensten aan met het accent op commercieel vastgoed. Wij staan voor betrouwbaarheid, deskundig advies, kwaliteit en oprechte betrokkenheid.

Specialistische focus
Klein team,
grote betrokkenheid
Concurrerend
Creatief
Full service
Slagvaardig

Gratis nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om een gratis nieuwsbrief te ontvangen.