fbpx

Huren Kantoorruimte

Jouw wensen, samen vertaald in een concrete ruimtebehoefte. Niet alleen het aantal vierkante meters en de juiste prijs, maar ook uitstraling, locatie, toekomstige waarde-ontwikkelingen, fiscaliteit en juridische aspecten. Daar gaat het bij Kolsteren Bedrijfshuisvesting om!

Aanbod van kantoorruimten

Kolsteren Bedrijfshuisvesting beschikt over een gevarieerd aanbod van met name kleinere kantoorruimten. Dit is een bewuste keuze !   Niet dat wij de verhuur van grotere kantoorruimten niet kunnen, maar wij zijn van mening dat voor de grotere kantoorruimten van 500m²+ andere collega-makelaars specialist zijn. De doelgroep van deze kantoorruimten zijn vaak (inter-)nationale partijen, waarbij wij meer een regionale focus hebben en gericht op het MKB.   

Kantoorruimte huren ? Wij kunnen helpen

Als regionale bedrijfsmakelaar zijn wij uitstekend op de hoogte van de huidige marktontwikkelingen op het gebied van het huren van kantoorruimten. Doordat wij een beperkter aanbod van kantoorruimten hebben is er in tegenstelling tot de meeste grotere makelaarskantoren geen “conflict of interest”. Kolsteren Bedrijfshuisvesting heeft in het verleden dan ook meerdere, zowel grotere als kleine ondernemers met succes begeleid in hun huisvestingsvraag voor kantoorruimte. Wij werken daarbij volgens een stappenplan met inventarisatie wensen – mogelijkheden- shortlist – bezichtiging – selectie – onderhandeling – vastlegging – oplevering.

Met oprechte aandacht en een professionele aanpak word jij geïnspireerd, begeleid en zorgen wij ervoor dat we jouw perfecte pand vinden. Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking 0495-588111.

Tip : kijk ook eens op onze pagina op Funda in Business

Heb je nog vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht!

0495 - 588 111
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Ervaar de meerwaarde

Kolsteren Bedrijfshuisvesting biedt een compleet pakket van diensten aan met het accent op commercieel vastgoed. Wij staan voor betrouwbaarheid, deskundig advies, kwaliteit en oprechte betrokkenheid.

Specialistische focus
Klein team,
grote betrokkenheid
Concurrerend
Creatief
Full service
Slagvaardig

Gratis nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om een gratis nieuwsbrief te ontvangen.