fbpx

Verkopen Bedrijfsruimte

Wil je jouw bedrijfsruimte verkopen? Bij Kolsteren Bedrijfshuisvesting ben je aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring en een breed netwerk zijn wij zeer goed op de hoogte van ontwikkelingen in de markt. Wij gaan voor het beste resultaat voor jou !

Jouw bedrijfsruimte met een gerust gevoel verkopen

Bij het verkopen van jouw bedrijfsruimte wil je een weloverwogen beslissing nemen.  Wat is nou een realistische verkoopprijs? Hoe kies ik de juiste verkoopstrategie? Wie helpt me bij het opstellen van een verkoopovereenkomst?

Kolsteren Bedrijfshuisvesting heeft op al jouw vragen een passend antwoord. Een verkoop begint bij Kolsteren Bedrijfshuisvesting met een vrijblijvende kennismaking en een gratis advies. In dit advies reiken wij je op een heldere manier de mogelijkheden van verkoop aan, de te hanteren condities, de door ons voorgestelde aanpak en tenslotte de vergoeding bij resultaat.

Met een professionele begeleiding, creativiteit en een vakkundig advies zorgen wij voor een verkoop tegen de beste condities.

Verkoop bedrijfsruimte? Wij helpen je graag

Totale ontzorging, een verkoopadvies op maat, een betrokken begeleiding en voor jou het beste resultaat. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak: 0495-588111.

 

Tip : kijk ook eens op ons aanbod en een selectie van ons aanbod op Funda in Business

Heb je nog vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht!

0495 - 588 111
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Ervaar de meerwaarde

Kolsteren Bedrijfshuisvesting biedt een compleet pakket van diensten aan met het accent op commercieel vastgoed. Wij staan voor betrouwbaarheid, deskundig advies, kwaliteit en oprechte betrokkenheid.

Specialistische focus
Klein team,
grote betrokkenheid
Concurrerend
Creatief
Full service
Slagvaardig

Gratis nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om een gratis nieuwsbrief te ontvangen.