fbpx

Verkopen Kantoorruimte

Als je overweegt om een kantoorruimte te verkopen, dan moet je met een aantal praktische zaken rekening houden. Kolsteren Bedrijfshuisvesting adviseert jou hierin met een gedegen en professioneel advies over de te hanteren stappen. 

Jouw kantoorpand verkopen? Wij begeleiden je!

Als lokale bedrijfsmakelaar zijn wij uitstekend op de hoogte van de huidige marktontwikkelingen. Wanneer we jouw kantoorruimte verkopen, nemen wij een aantal zaken uit handen op het gebied van juridische en financiële kwesties. Inmiddels heeft Kolsteren Bedrijfshuisvesting veel expertise opgebouwd in het geven van een advies op maat in verkooptrajecten met betrekking tot kantoorruimten. Van het plannen van een bezichtiging van de geïnteresseerde partij tot en met de uiteindelijke oplevering aan de koper. Het verkopen van jouw kantoorruimte verloopt via een duidelijke verkoopstrategie met inzet van betrokken en professionele bedrijfsmakelaars van Kolsteren Bedrijfshuisvesting.

Hulp bij belangrijke keuze

Wij gaan graag het gesprek met jou aan als jij voor deze belangrijke keuze staat. Wij opereren in een klein en gedreven team. Met oprechte aandacht en een professionele aanpak word jij tijdens het gehele verkooptraject geïnspireerd, begeleid en zorgen wij ervoor dat we samen met jou de te verkopen kantoorruimte aan de juiste koper koppelen.

Bel (0495-588111) ons gerust eens op voor meer informatie of loop eens binnen bij ons kantoor. Wij horen graag wat we voor jou kunnen betekenen als je een kantoorpand in de verkoop wilt zetten.

Heb je nog vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht!

0495 - 588 111
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Ervaar de meerwaarde

Kolsteren Bedrijfshuisvesting biedt een compleet pakket van diensten aan met het accent op commercieel vastgoed. Wij staan voor betrouwbaarheid, deskundig advies, kwaliteit en oprechte betrokkenheid.

Specialistische focus
Klein team,
grote betrokkenheid
Concurrerend
Creatief
Full service
Slagvaardig

Gratis nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om een gratis nieuwsbrief te ontvangen.