fbpx

Verkopen Winkelruimte

Bij de makelaars van Kolsteren Bedrijfshuisvesting klopt een winkelhart.  Naast een ruim aanbod en een groot relatienetwerk zijn wij op de hoogte van de laatste trends en lokale ontwikkelingen in ons werkgebied. Niet voor niets zijn wij al jaren in ons werkgebied in de top 3 te vinden als het gaat om bemiddeling van winkelruimte. Geen loze beloften dus, maar kennis, inzet en creativiteit. Voor het verkopen van winkelruimte ben je bij ons aan het juiste adres !

Jouw winkelruimte verkopen? Wij helpen!

Wij snappen dat je met vragen zit als je erover nadenkt om je winkelpand te verkopen. Wat is een marktconforme prijs? Is het wel verstandig om op dit moment mijn winkel te koop te zetten? Wie zijn potentieel interessante kopers? Kolsteren Bedrijfshuisvesting heeft op al jouw vragen echt een passend antwoord. Een verkoop van een winkelruimte begint bij Kolsteren Bedrijfshuisvesting met een vrijblijvende kennismaking en een gratis advies. In dit advies reiken wij je op een heldere manier de mogelijkheden van verhuur aan, de door ons geadviseerde te hanteren condities, de voorgestelde aanpak en tenslotte de vergoeding bij resultaat.

De verkoop van jouw winkelpand bij Kolsteren Bedrijfshuisvesting

Wij gaan graag het gesprek met jou aan als jij voor deze belangrijke keuze staat. Wij opereren in een klein en gedreven team. Met oprechte aandacht en een professionele aanpak word jij tijdens het gehele verkooptraject geïnspireerd, begeleid en zorgen wij ervoor dat we samen met jou het te verkopen winkelpand aan de juiste koper koppelen.

Wil je jouw winkelruimte verkopen en zoek je naar een geschikte partner om jou tijdens dit proces persoonlijk bij te staan? Dan horen wij graag wat wij voor jou kunnen betekenen. Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek: 0495-588111.

Heb je nog vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht!

0495 - 588 111
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Ervaar de meerwaarde

Kolsteren Bedrijfshuisvesting biedt een compleet pakket van diensten aan met het accent op commercieel vastgoed. Wij staan voor betrouwbaarheid, deskundig advies, kwaliteit en oprechte betrokkenheid.

Specialistische focus
Klein team,
grote betrokkenheid
Concurrerend
Creatief
Full service
Slagvaardig

Gratis nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om een gratis nieuwsbrief te ontvangen.