fbpx

Verhuur Bedrijfsruimte

Wil je jouw bedrijfsruimte verhuren? Bij Kolsteren Bedrijfshuisvesting ben je aan het juiste adres. Verhuur van bedrijfsruimte is één van onze kern specialismen. Door onze jarenlange ervaring en een breed netwerk zijn wij zeer goed op de hoogte van ontwikkelingen in de markt.

op naar het gewenste resultaat !

Wat is nou een realistische huurprijs? Hoe kies ik de juiste verhuurstrategie?  Wat zijn de rechten van een verhuurder en van een huurder? Kolsteren Bedrijfshuisvesting heeft op al jouw vragen een passend antwoord. Een verhuur van bedrijfsruimte begint bij Kolsteren Bedrijfshuisvesting met een vrijblijvende kennismaking en een gratis advies. In dit advies reiken wij je op een heldere manier de mogelijkheden van verhuur aan, de te hanteren condities, de door ons voorgestelde aanpak en tenslotte de vergoeding bij resultaat.

Met een professionele begeleiding, creativiteit en een vakkundig advies zorgen wij voor een verhuur tegen de beste condities.

Verhuur bedrijfsruimte? Wij helpen je graag

Bij het verhuren van een bedrijfsruimte ben je bij ons aan het goede adres. Totale ontzorging en een verhuuradvies op maat. Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak: 0495-588111.

 

Tip : kijk ook eens op ons aanbod en een selectie van ons aanbod op Funda in Business

Heb je nog vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht!

0495 - 588 111
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Ervaar de meerwaarde

Kolsteren Bedrijfshuisvesting biedt een compleet pakket van diensten aan met het accent op commercieel vastgoed. Wij staan voor betrouwbaarheid, deskundig advies, kwaliteit en oprechte betrokkenheid.

Specialistische focus
Klein team,
grote betrokkenheid
Concurrerend
Creatief
Full service
Slagvaardig

Gratis nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om een gratis nieuwsbrief te ontvangen.