fbpx

Verhuur Kantoorruimte

 

Bij Kolsteren Bedrijfshuisvesting kun je terecht voor de verhuur van jouw kantoorruimte. Kolsteren Bedrijfshuisvesting beschikt daarbij over een gevarieerd aanbod van met name kleinere kantoorruimten. Dit is een bewuste keuze !   Niet dat wij de verhuur van grotere kantoorruimten niet kunnen, maar wij zijn van mening dat voor de grotere kantoorruimten van 500m²+ andere collega-makelaars specialist zijn. De doelgroep van deze kantoorruimten zijn vaak (inter-)nationale partijen, waarbij wij meer een regionale focus hebben en gericht op het MKB.

Op naar het gewenste resultaat !

Wat is nou een realistische huurprijs? Hoe kies ik de juiste verhuurstrategie?  Wat zijn de rechten van een verhuurder en van een huurder? Kolsteren Bedrijfshuisvesting heeft op al jouw vragen een passend antwoord. Een verhuur begint bij Kolsteren Bedrijfshuisvesting met een vrijblijvende kennismaking en een gratis advies. In dit advies reiken wij je op een heldere manier de mogelijkheden van verhuur aan, de te hanteren condities, de door ons voorgestelde aanpak en tenslotte de vergoeding bij resultaat.

Met een professionele begeleiding, creativiteit en een vakkundig advies zorgen wij voor een verhuur tegen de beste condities.

Verhuur kantoorruimte? Wij helpen je graag !

Bij het verhuren van een kantoorruimte tot ca. 500 m² ben je bij ons aan het goede adres. Totale ontzorging en een verhuuradvies op maat. Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak: 0495-588111.

Heb je nog vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht!

0495 - 588 111
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Ervaar de meerwaarde

Kolsteren Bedrijfshuisvesting biedt een compleet pakket van diensten aan met het accent op commercieel vastgoed. Wij staan voor betrouwbaarheid, deskundig advies, kwaliteit en oprechte betrokkenheid.

Specialistische focus
Klein team,
grote betrokkenheid
Concurrerend
Creatief
Full service
Slagvaardig

Gratis nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om een gratis nieuwsbrief te ontvangen.