fbpx

Verhuur Winkelruimte

Specialist

Bij de makelaars van Kolsteren Bedrijfshuisvesting klopt een winkelhart.  Naast een ruim aanbod en een groot relatienetwerk zijn wij op de hoogte van de laatste trends, weten wij welke formule waar mogelijk succesvol kan zijn en zijn wij op de hoogte van lokale ontwikkelingen in ons werkgebied. Niet voor niets zijn wij al jaren in ons werkgebied in de top 3 te vinden als het gaat om verhuur van winkelruimte. Geen loze beloften dus, maar kennis, inzet en creativiteit.

Jouw winkelruimte verhuren? Wij helpen!

Wat is de doelgroep ? wat is nou een realistische huurprijs? Hoe kies ik de juiste verhuurstrategie?  Wat zijn de rechten van een verhuurder en van een huurder? Kolsteren Bedrijfshuisvesting heeft op al jouw vragen echt een passend antwoord. Een verhuur van een winkelruimte begint bij Kolsteren Bedrijfshuisvesting met een vrijblijvende kennismaking en een gratis advies. In dit advies reiken wij je op een heldere manier de mogelijkheden van verhuur aan, de door ons geadviseerde te hanteren condities, de voorgestelde aanpak en tenslotte de vergoeding bij resultaat.

Met een professionele begeleiding, creativiteit en een vakkundig advies zorgen wij voor een verhuur van jouw winkelruimte tegen de beste condities.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op :

0495 – 588111

Tip : kijk ook eens bij ons aanbod of een selectie van ons aanbod bij Funda in Business 

 

Heb je nog vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht!

0495 - 588 111
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Ervaar de meerwaarde

Kolsteren Bedrijfshuisvesting biedt een compleet pakket van diensten aan met het accent op commercieel vastgoed. Wij staan voor betrouwbaarheid, deskundig advies, kwaliteit en oprechte betrokkenheid.

Specialistische focus
Klein team,
grote betrokkenheid
Concurrerend
Creatief
Full service
Slagvaardig

Gratis nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om een gratis nieuwsbrief te ontvangen.