fbpx

Verhuur Winkelruimte

Verhuur van jouw winkelruimte

Als lokale bedrijfsmakelaar ondersteunen wij pandeigenaren bij de verhuur van hun winkelruimte in Zuidoost-Brabant en Limburg. Dankzij een uitgebreid relatienetwerk, diepgaande kennis van markt én een flinke dosis creativiteit weten wij altijd je winkel te verhuren aan de juiste partij. Snel, discreet en tegen de beste voorwaarden.

Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat we ook voor jou kunnen betekenen.

Contact

verhuur winkelruimte

Begeleiding van begin tot eind

Bij de verhuur van een winkelruimte komt heel wat kijken. Wat is bijvoorbeeld de juiste verhuurstrategie? Wat is een realistische huurprijs? En wat zijn eigenlijk de rechten van huurders en verhuurders? Als specialist winkelverhuur geven we antwoord op al die vragen … en meer. Onze professionals begeleiden je namelijk tijdens het gehele proces. Van de eerste opname tot aan het opstellen van de overeenkomst. Zo kun je je zelf gewoon blijven focussen op je core-business.

Voor een duurzaam resultaat

We kennen de lokale markt op ons duimpje en zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Daarmee weten we precies welke formule de grootste kans op succes heeft in jouw winkelruimte. In combinatie met een breed netwerk van potentiële huurders levert dat praktisch altijd een duurzaam resultaat op waarbij zowel jij als de huurder lang de vruchten kunnen plukken van de verhuur van de winkelruimte. Wel zo prettig.

Ook een winkel verhuren?

Wil je ook een winkel verhuren? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking met gratis advies. Hierin ontvang je van ons onder andere:

  • inzicht in de mogelijkheden van de verhuur van jouw winkelruimte
  • advies over de beste voorwaarden
  • een voorstel voor een aanpak/strategie, zodat je van te voren weet wat je kunt verwachten

 

Contact

Heb je nog vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht!

0495 - 588 111
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven.

Ervaar de meerwaarde

Kolsteren Bedrijfshuisvesting biedt een compleet pakket van diensten aan met het accent op commercieel vastgoed. Wij staan voor betrouwbaarheid, deskundig advies, kwaliteit en oprechte betrokkenheid.

Specialistische focus
Klein team,
grote betrokkenheid
Concurrerend
Creatief
Full service
Slagvaardig

Gratis nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om een gratis nieuwsbrief te ontvangen.